Η CUPRA και η FC Barcelona μαζί μέχρι το 2029

H CUPRA θα συνεχίσει να είναι ο Επίσημος Automotive και Mobility Συνεργάτης της ομάδας ποδοσφαίρου της Barcelona για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η CUPRA και η FC Barcelona μαζί μέχρι το 2029

H CUPRA θα συνεχίσει να είναι ο Επίσημος Automotive και Mobility Συνεργάτης της ομάδας ποδοσφαίρου της Barcelona για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Martorell πριν μερικές μέρες, ο Wayne Griffiths, CEO της CUPRA και ο Joan Laporta, Πρόεδρος της FC Barcelona, ανακοίνωσαν την ανανέωση συνεργασίας μεταξύ της CUPRA και της Ισπανικής ομάδας ποδοσφαίρου με έδρα τη Βαρκελώνη.

H CUPRA συνεχίζει έτσι να είναι ο Επίσημος Αυτοκινητιστικός Συνεργάτης του διάσημου Club για τις επόμενες πέντε σεζόν, μέχρι το 2029. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν παίχτες από διαφορετικές ομάδες του Club όπως οι Robert Lewandowski, Jana Fernández, James Nnaji, Miquel Feixas ,Domen Makuc και Matías Pascual.

Η συνεργασία, που ξεκίνησε το 2019, στηρίζεται στις ίδιες αξίες που μοιράζονται οι δύο μάρκες. «Στην CUPRA μοιραζόμαστε τις αξίες της FC Barcelona, του μεγαλύτερου club στον κόσμο. Και οι δύο μάρκες αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις με πάθος. Έχουμε τη φιλοδοξία της νίκης και μια παγκόσμια αποστολή να εμπνεύσουμε τον κόσμο από τη Βαρκελώνη. Η κοινή μας δέσμευση στο μέλλον της νέας γενιάς, δημιούργησε μία μοναδική σύνδεση, την οποία είμαστε χαρούμενοι να συνεχίσουμε,» δήλωσε σχετικά ο Wayne Griffiths, CEO της CUPRA.

Ο Πρόεδρος της FC Barcelona, Joan Laporta, πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επεκτείναμε τη συμφωνία μας με την CUPRA και τη διευρύναμε σε όλες τις επαγγελματικές μας ομάδες. Τα τελευταία χρόνια η Barça και η CUPRA έφτιαξαν μία ιδανική ομάδα, όπου τώρα έχει δυναμώσει για να αντιμετωπίσει το μέλλον με το πνεύμα της νίκης. Κυνηγάμε και αναζητούμε την επιτυχία. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να συνεργαζόμαστε για τα επόμενα χρόνια με μία νέα, παγκόσμια, ηγετική μάρκα όπως είναι η CUPRA.»

Η συμφωνία διευρύνει το μέγεθος της χορηγίας μέσα από τα περισσότερα αθλητικά τμήματα του club. Έτσι, διατηρείται η σχέση με τις πρώτες ομάδες ποδοσφαίρου ανδρών και γυναικών, ενώ επιπλέον η CUPRA γίνεται ο επίσημος χορηγός της Barcelona σε χάντμπολ και χόκεϊ με πατίνια μέχρι τον Ιούνιο του 2029.

Για να ενισχύσει το παγκόσμιο αντίκτυπο της μάρκας, το logo της CUPRA θα φαίνεται στο δεξί μανίκι της ομάδας ποδοσφαίρου ανδρών και γυναικών στο Summer Tour (2024, 2025, 2026) και στους φιλικούς αγώνες της ομάδας για τις επόμενες τρεις σεζόν.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!