Η εφαρμογή BMW News παρέχει ροή ειδήσεων σε πραγματικό χρόνο

Παρακολουθεί την επικαιρότητα, φιλτράρει και ενημερώνει μέσα από μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία

Η εφαρμογή BMW News παρέχει ροή ειδήσεων σε πραγματικό χρόνο

Παρακολουθεί την επικαιρότητα, φιλτράρει και ενημερώνει μέσα από μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία

Η ανανεωμένη έκδοση της εφαρμογής BMW News είναι διαθέσιμη πλέον σε πολλά αυτοκίνητα της γερμανικής εταιρείας. Το News app παρέχει τώρα προσωποποιημένο, έξυπνο φιλτράρισμα των ειδήσεων, αναγνωρίζοντας τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη, μέσω like που έχει τη δυνατότητα να κάνει.

Οι προσωποποιημένες ειδήσεις και οι σημαντικότερες ειδησεογραφικές ιστορίες προσφέρονται με υψηλή ποιότητα ήχου για μία άνετη και ευχάριστη εμπειρία ήχου. Αντί της μετατροπής κειμένου σε ομιλία (Text-to-speech) μέσω υπολογιστή, η ακρόαση της εκφώνησης κειμένου γίνεται μέσω των ηχείων. Οι πελάτες μπορούν να φιλτράρουν το περιεχόμενο σύμφωνα με τη χώρα και τη γλώσσα, ενώ οι ροές ειδήσεων μπορούν να ξεκινούν με ένα απλό κλικ.

Που είναι διαθέσιμο;

Το News app της BMW είναι μία ολοκληρωμένη εφαρμογή αυτοκινήτου στο BMW Operating System 7. Λόγω της ευελιξίας του λογισμικού, δεν χρειάζεται Remote Software Upgrade. Ωστόσο ελάχιστη προϋπόθεση είναι η έκδοση 20-11 του BMW Operating System.

Οι BMW που πληρούν τις ελάχιστες προϋποθέσεις αυτόματα θα λάβουν την ενημέρωση στο News app μέσα στο όχημα τις προσεχείς ημέρες και εβδομάδες. Πελάτες με συμβατά οχήματα στις Ευρωπαϊκές αγορές (DE, UK, FR, ES, CH, AT, IE) θα είναι οι πρώτοι που θα επωφεληθούν από το νέο News app. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, το News app θα κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Οι πελάτες ενημερώνονται για τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις (Remote Software Upgrade) μέσω του My BMW app ή του Control Display στο όχημα. Η υπηρεσία Remote Software Upgrade διατίθεται τώρα σε περισσότερα από 20 μοντέλα BMW και επομένως σε ολόκληρο σχεδόν το στόλο BMW.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!