Η Cupra διευκολύνει τη χρήση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Η εφαρμογή Cupra Charging Map ενσωματώνει τις τελευταίες πληροφορίες σταθμών φόρτισης μέσα στο σύστημα infotainment του αυτοκινήτου.

Η Cupra διευκολύνει τη χρήση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Η εφαρμογή Cupra Charging Map ενσωματώνει τις τελευταίες πληροφορίες σταθμών φόρτισης μέσα στο σύστημα infotainment του αυτοκινήτου.

Mε το λανσάρισμα της εφαρμογής Cupra Charging Map, η ισπανική εταιρεία αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι οδηγοί χρησιμοποιούν το ηλεκτρικό τους αυτοκίνητο. Οι οδηγοί της Cupra μπορούν με αυτή την εφαρμογή infotainment να βρουν εύκολα και αποτελεσματικά σταθμούς φόρτισης, με ενημερωμένες πληροφορίες από την οθόνη του αυτοκινήτου τους.

Οι χρήστες μπορούν εντελώς δωρεάν και με δύο τρόπους να εγκαταστήσουν την εφαρμογή και να την κατεβάσουν στο αυτοκίνητό τους: είτε μέσω της εφαρμογής MyCupra από οποιαδήποτε smart συσκευή, είτε μέσω του συστήματος infotainment.

Υπάρχουν ενσωματωμένα ήδη πάνω από 620.000 σημεία φόρτισης σε 27 ευρωπαϊκές χώρες. Ο οδηγός μπορεί να βρει μέσα από την οθόνη του αυτοκινήτου του οποιοδήποτε σταθμό φόρτισης επιθυμεί, μόλις ανοίξει την εφαρμογή Cupra Charging Map.

Η εφαρμογή Cupra Charging Map εμφανίζει στοιχεία στο ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης, δίνοντας στον χρήστη τη δυνατότητα να σχεδιάσει το ταξίδι του, λαμβάνοντας υπόψη τα διαθέσιμα σημεία φόρτισης μέχρι να φτάσει στον τελικό προορισμό του.

Επίσης, συμπεριλαμβάνεται η δυνατότητα αναζήτησης και ελέγχου διαθεσιμότητας του πλησιέστερου σταθμού φόρτισης, για να κατευθυνθεί  εκεί ο οδηγός άμεσα, απλά και χωρίς άγχος. Επιπρόσθετα, το Cupra Charging Map δημιουργεί και μια κοινότητα όπου οι χρήστες μπορούν να δουν ή και να παράσχουν online βαθμολογήσεις και feedback για τους σταθμούς φόρτισης κάνοντας με αυτό τον τρόπο την πλοήγηση των υπόλοιπων οδηγών πιο εύκολη.

Η εισαγωγή της νέας αυτής in-car εφαρμογής, η οποία είναι συνδυασμένη με το Cupra Born, το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της μάρκας. Το Cupra Born ήταν το δεύτερο πιο δημοφιλές μοντέλο της μάρκας το 2023, με 45.300 πωλήσεις (+44.4% συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά).

Cupra Charging Map

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!