Toyota Dream Car Contest: Τα παιδιά ζωγραφίζουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους

Ο διεθνής διαγωνισμός ζωγραφικής της Toyota πραγματοποιείται για 17η χρονιά, από τις 16 Οκτωβρίου 2023 μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2024.

Toyota Dream Car Contest: Τα παιδιά ζωγραφίζουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους

Ο διεθνής διαγωνισμός ζωγραφικής της Toyota πραγματοποιείται για 17η χρονιά, από τις 16 Οκτωβρίου 2023 μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2024.

Για 17η χρονιά, η Toyota προσκαλεί τα παιδιά να αφήσουν ελεύθερη τη φαντασία τους και να σχεδιάσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους, μέσα από τον διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car Contest».

Από τις 16 Οκτωβρίου 2023 μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2024, επίδοξοι μικροί ζωγράφοι από όλη την Ελλάδα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στον ελληνικό διαγωνισμό «Toyota Dream Car Contest» που διοργανώνει η Toyota Ελλάς και να διεκδικήσουν ένα από τα τρία βραβεία που δίνονται σε κάθε ηλικιακή κατηγορία. Συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός απευθύνεται σε τρεις κατηγορίες: παιδιά έως και 7 ετών, παιδιά από 8 έως 11 ετών και παιδιά από 12 έως 15 ετών.

Οι τρεις νικητές της κάθε κατηγορίας που θα επιλεχθούν από την κριτική επιτροπή, θα κερδίσουν ένα δώρο. Στη συνέχεια, οι ζωγραφιές των 9 νικητών που θα διακριθούν στον ελληνικό διαγωνισμό, θα αναμετρηθούν σε παγκόσμιο επίπεδο με τις ζωγραφιές των νικητών των υπόλοιπων χωρών, και θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα από τα μεγάλα χρηματικά έπαθλα.

Τι χρειάζεται για να συμμετάσχει κανείς στον διαγωνισμό της Toyota; Αρχικά, φαντασία και όρεξη για δημιουργία! Τα παιδιά μπορούν να ζωγραφίσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους σε ένα χαρτί Α3 ή Α4, χρησιμοποιώντας υλικά όπως ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, τέμπερες, κηρομπογιές ή ακόμα και να το σχεδιάσουν στον υπολογιστή.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη, δίνοντας ζωή σε πρωτότυπες ιδέες για το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας. Με τη δημιουργική τους προσέγγιση, αποκαλύπτουν πώς μια παιδική ζωγραφιά μπορεί να αποτελέσει το όχημα για έναν καλύτερο κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και προϋποθέσεις, καθώς και τη φόρμα συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πατήσουν εδώ.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!