Οι τιμές του ανανεωμένου Hyundai i10

H Hyundai ανανέωσε το μικρό αυτοκίνητο πόλης i10 και ανακοίνωσε τις τιμές του στην Ελλάδα.

Οι τιμές του ανανεωμένου Hyundai i10

H Hyundai ανανέωσε το μικρό αυτοκίνητο πόλης i10 και ανακοίνωσε τις τιμές του στην Ελλάδα.

Το νέο Hyundai i10, το επιτυχημένο μικρό αυτοκίνητο πόλης της κορεατικής μάρκας, διαθέτει μια ανανεωμένη, πιο τολμηρή σχεδίαση με χαμηλωμένη οροφή και το μεγάλο μεταξόνιο, ενώ η φαρδιά εμπρός μάσκα εκφράζει τον σπορ χαρακτήρα του και ενσωματώνει εμπρός φώτα ημέρας LED (DRL). Ένα «H» που δημιουργείται με την οριζόντια γραμμή της πίσω πόρτας έχει ενσωματωθεί στα πίσω φώτα LED. Το μοντέλο διαθέτει νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών και η τιμή του ξεκινά από 16.190 ευρώ.

Το μεγάλο μεταξόνιο ενισχύει την άνεση για τους επιβάτες και ο χώρος αποσκευών 252 λίτρων είναι από τους μεγαλύτερους στην κατηγορία. Διαθέτει κάμερα οπισθοπορείας και έχουν προστεθεί ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέφτες, οι οποίοι είναι πρωτοποριακοί για την κατηγορία A. Τα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένων των ασύρματων Apple CarPlay και Android Auto, καθιστούν το i10 πρωτοπόρο στην κατηγορία του.

Αυτά είναι ενσωματωμένα σε μια οθόνη αφής 8 ιντσών, τη μεγαλύτερη στην κατηγορία, ενώ διατίθεται και ασύρματη φόρτιση. Εν τω μεταξύ, η τελευταία αναβάθμιση τηλεματικής Bluelink παρέχει σημαντικά οφέλη στους οδηγούς όσον αφορά την ασφάλεια και την προστασία, τον έλεγχο και τη συνδεσιμότητα μέσω μιας εφαρμογής smartphone.

Το i10 διατίθεται με δύο κινητήρες βενζίνης: έναν 3κύλινδρο MPi 1 λίτρου και έναν 4κύλινδρο MPi 1,2 λίτρων. Αμφότεροι διατίθενται με απλό μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων ή με αυτοματοποιημένο μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων. Η Hyundai έχει επίσης ανανεώσει το i10 N Line, το οποίο διαθέτει έναν αποκλειστικό κινητήρα 1 λίτρου Turbo GDi με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων για υψηλές επιδόσεις, καθώς και μια σειρά από σχεδιαστικές βελτιώσεις. Επίσης, το i10 διατίθεται με ένα πακέτο ECO Pack, το οποίο περιλαμβάνει διαφορετική σχέση μετάδοσης, τέσσερα καθίσματα και τροχούς 14 ιντσών για βελτιστοποιημένη απόδοση.

Διαθέσιμοι κινητήρες:

  1.0 MPi 3κύλινδρος 1.2 MPi 4κύλινδρος 1.0 T-GDi 3κύλινδρος
Ισχύς (ίπποι) 67 84 100
Ροπή (Nm) 96.1 117.6 172
Μετάδοση 5MT / 5AMT 5MT / 5AMT 5MT
Τελική ταχύτητα (χλμ./ώρα) 156 171 185

Το νέο i10 είναι εξοπλισμένο με προηγμένα χαρακτηριστικά ενεργητικής ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης Hyundai Smart Sense, το πιο ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλειας στην κατηγορία του. Αυτό περιλαμβάνει το σύστημα υποβοήθησης αποφυγής εμπρόσθιας σύγκρουσης (FCA) για πεζούς και ποδηλάτες, το σύστημα υποβοήθησης παρακολούθησης λωρίδας (LFA) και το σύστημα προειδοποίησης πίσω επιβάτη (ROA).

Το High Beam Assist (HBA) έχει σχεδιαστεί για να εναλλάσσει αυτόματα μεταξύ υψηλής και χαμηλής δέσμης και παρέχει βέλτιστο φωτισμό του δρόμου. Άλλα χαρακτηριστικά ασφάλειας που είναι διαθέσιμα στο i10 περιλαμβάνουν το Driver Attention Warning (DAW) και το Intelligent Speed Limit Assist (ISLA). Το ISLA αναγνωρίζει τα σήματα κυκλοφορίας και παρέχει οπτική και ηχητική προειδοποίηση εάν το αυτοκίνητο υπερβεί το όριο ταχύτητας. Όταν είναι ενεργοποιημένο το Έξυπνο Cruise Control (SCC) ή το Manual Speed Limit Assist (MSLA), το ISLA προσφέρει τη δυνατότητα εύκολης προσαρμογής της ταχύτητας στο όριο.

Εκτός από τα εννέα βασικά εξωτερικά χρώματα, οι επιλογές εξατομίκευσης των πελατών αυξάνονται περαιτέρω με την επιλογή διχρωμίας, με οροφή σε μαύρο χρώμα, – που αναδεικνύει την παιχνιδιάρικη πλευρά του i10. Συνολικά υπάρχουν τέσσερα νέα χρώματα αμαξώματος: δύο διαθέσιμα κατά το λανσάρισμα, Lumen Grey και Meta Blue, και δύο αργότερα: Vibrant Blue Pearl και Lucid Lime Metallic.

Χρώματα αμαξώματος:
• (Νέο) Lumen Grey
• (Νέο) Meta Blue Pearl
• Atlas White
• Phantom Black Pearl
• Aurora Grey Pearl
• Dragon Red Pearl
• Mangrove Green Pearl
• (Νέο) Vibrant Blue Pearl
• (Νέο) Lucid Lime Metallic

Ένα νέο χρωματικό πακέτο, το Purple Package, προσδίδει έναν παιχνιδιάρικο χαρακτήρα στη σπορ εξωτερική σχεδίαση του αυτοκινήτου. Διαθέτει καθίσματα με επένδυση από ύφασμα ταρτάν με κάθετες μοβ γραμμές, καθώς και μοβ πινελιές στις ραφές και τους αεραγωγούς. Τα γκρι σημεία επαφής με τη μοβ γυαλάδα, όπως φαίνεται στο προστατευτικό κάλυμμα και στην κάτω κεντρική κονσόλα, προσθέτουν επιπλέον στυλ.

Χρώματα εσωτερικού:
• Obsidian Black
• Shale Grey
• Purple

Όσον αφορά το Hyundai i10 N Line, oι εξωτερικές αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν ειδικά σχεδιασμένους προφυλακτήρες, ένθετα και κόκκινες πινελιές. Οι νέες, αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών και τα εμπρός φώτα ημέρας LED (DRL) τονίζουν τη χαρακτηριστική σχεδίαση του i10 N Line και τη σπορ συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Τα άλλα αποκλειστικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του i10 N Line περιλαμβάνουν τα λογότυπα N Line, το σήμα i10 σε κόκκινη γραμματοσειρά, προστατευτική «ποδιά» και διαχύτη.

Ο εσωτερικός σχεδιασμός έχει στοιχεία από αγωνιστικά αυτοκίνητα όπως το σπορ τιμόνι και ο επιλογέας ταχυτήτων με το λογότυπο N, καθώς και τα κόκκινα περιγράμματα στους αεραγωγούς ή τα μεταλλικά πεντάλ. Παράλληλα, τα σπορ καθίσματα, με ράχες που έχουν επενδύσεις με τριπλή κόκκινη γραμμή, προσφέρουν μεγαλύτερη στήριξη για ακρίβεια στην οδήγηση και επικέντρωση στις επιδόσεις.

Τιμοκατάλογος Hyundai i10

Οι τιμές όλων των μοντέλων της Hyundai στην Ελλάδα

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!