Renault Express Van: Ετοιμοπαράδοτο σε 48 ώρες

Το ελαφρύ επαγγελματικό van της Renault διατίθεται με κινητήρα 1.5 diesel 75 ή 95 ίππων και με 5 χρόνια εγγύηση & οδική βοήθεια.

Renault Express Van: Ετοιμοπαράδοτο σε 48 ώρες

Το ελαφρύ επαγγελματικό van της Renault διατίθεται με κινητήρα 1.5 diesel 75 ή 95 ίππων και με 5 χρόνια εγγύηση & οδική βοήθεια.

Το Express Van, το ελαφρύ επαγγελματικό της Renault, είναι ετοιμοπαράδοτο σε 48 μόλις ώρες σύμφωνα με ανακοίνωση της ελληνικής αντιπροσωπείας. Το μήκους 4,39 μ. van έχει χώρο φόρτωσης με μέγιστο όγκο που φτάνει τα 3,79 μ3 και μήκος 1,91 μ. (με πλήρες διαχωριστικό), πλευρική συρόμενη πόρτα πλάτους 716 χιλ. και ωφέλιμο φορτίο 650 κιλά.

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο εκδοχές του πετρελαιοκινητήρα 1.5 Blue dCi: με απόδοση 75 PS και 220 Nm ή 95 PS και 240 Nm αντίστοιχα. Σε κάθε περίπτωση, το κιβώτιο είναι χειροκίνητο 6 σχέσεων. Σύμφωνα με τη Renault, το Express Van προσφέρει χαμηλή κατανάλωση από 5,0 λτ./100 χλμ..

Στον κατάλογο του βασικού εξοπλισμού του μοντέλου περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα παρακάτω:
• Σύστημα Multimedia EASY LINK με οθόνη 8”, κάμερα οπισθοπορείας και smartphone mirroring.
• Wide View Mirror: ένας ευρυγώνιος καθρέφτης που ενσωματώνεται στο αλεξήλιο του συνοδηγού και δίνει εικόνα ¾ της πίσω νεκρής γωνίας, εξαλείφοντας τα τυφλά σημεία και προσφέροντας ασφάλεια κατά την οδήγηση.
• Cruise control.
• Speed limiter με χειριστήρια στο τιμόνι.
• Αυτόματη ενεργοποίηση φώτων.
• Αισθητήρες βροχής.
• Προβολείς ομίχλης.

Το Renault Express Van καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών με όριο 100.000 χλμ. (όποιο συμβεί πρώτο και απεριόριστα για τα 2 πρώτα έτη), αλλά και με δωρεάν 5ετή οδική βοήθεια. Επιπλέον, καλύπτεται από εγγύηση βαφής 3 ετών και αντισκωριακή εγγύηση 12 ετών (χωρίς όριο χιλιομέτρων).

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!