Από 28.670 € το νέο Renault Clio E-Tech στην Ελλάδα

Δείτε τιμές για όλες τις εκδόσεις του νέου Clio που είναι διαθέσιμες για παραγγελία στην ελληνική αγορά.

Από 28.670 € το νέο Renault Clio E-Tech στην Ελλάδα

Δείτε τιμές για όλες τις εκδόσεις του νέου Clio που είναι διαθέσιμες για παραγγελία στην ελληνική αγορά.

Το Renault Clio ανανεώθηκε πρόσφατα και πλέον είναι διαθέσιμο για παραγγελία στην ελληνική αγορά. Το νέο μοντέλο ξεχωρίζει κυρίως στο εμπρός μέρος όπου άλλαξε αισθητά, υιοθετώντας τη σχεδιαστική λογική που πρωτοείδαμε στο νέο Renault Austral.

Η φαρδύτερη μάσκα φιλοξενεί το καινούριο λογότυπο της Γαλλικής μάρκας, ενώ ριζικά ανασχεδιασμένα είναι επίσης ο προφυλακτήρας και οι προβολείς συμβάλλοντας στο πιο δυναμικό προφίλ του γαλλικού σουπερμίνι. Μικρότερες είναι οι αλλαγές και στο πίσω μέρος, όπου έχουν επανασχεδιαστεί τα φώτα και ο προφυλακτήρας.

Στο εσωτερικό, το νέο Clio διαθέτει νέες επενδύσεις και τον ανανεωμένο ψηφιακό πίνακα οργάνων (7’’ ή 10’’, αναλόγως την έκδοση). Βελτιωμένο είναι και το λογισμικό του συστήματος πολυμέσων στην κάθετη οθόνη αφής (7’’ ή 9,3’’).

Η διάθεση του νέου Clio στην Ελλάδα ξεκινά αποκλειστικά με την υβριδική έκδοση E-Tech, η οποία συνδυάζει έναν 1.600άρη κινητήρα βενζίνης, δύο ηλεκτροκινητήρες και αυτόματο κιβώτιο. Η συνδυαστική απόδοση φτάνει τους 145 ίππους, η επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 9,3’’, η μέγιστη ταχύτητα είναι 174 χλμ./ώρα και η μέση κατανάλωση κυμαίνεται στα 4,2-4,3 λτ./100 χλμ..

Υπάρχουν τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού: το evolution, το evolution plus, το techno και το κορυφαίο Esprit Alpine. Οι τιμές ξεκινούν από 28.670 ευρώ.

Τιμές νέου Renault Clio E-Tech 145

  • Clio E-Tech 145 evolution: 28.670 €
  • Clio E-Tech 145 evolution plus: 29.490 €
  • Clio E-Tech 145 techno: 30.260 €
  • Clio E-Tech 145 esprit Alpine: 32.950 €

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!