Citroen C3 Aircross SUV με μειωμένη τιμή 19.900 € και 5 χρόνια εγγύηση

H συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα έως τις 31 Αυγούστου.

Citroen C3 Aircross SUV με μειωμένη τιμή 19.900 € και 5 χρόνια εγγύηση

H συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα έως τις 31 Αυγούστου.

Η Citroen ανακοίνωσε μια νέα πρόταση για την απόκτηση του C3 Aircross, με μειωμένη τιμή 19.900 €. Η προσφορά ισχύει για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα σε όλο το δίκτυο Επίσημων Διανομέων της Citroen, έως τις 31 Αυγούστου. Παράλληλα, όπως και για όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της Citroen, ισχύει 5ετής εργοστασιακή εγγύηση.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, το C3 Aircross διαθέτει μεταξύ άλλων στο στάνταρ εξοπλισμό του αυτόματο κλιματισμό, προβολείς τεχνολογίας Citroën LED Vision, έγχρωμη οθόνη αφής 9’’ με Connected 3D Navigation, συνδεσιμότητα smartphone μέσω λειτουργίας Mirror Screen και Android Auto ή Apple Car Play, καθώς και μπάρες οροφής.

Γενικά, το γαλλικό B-SUV διακρίνεται για την άνεση στην οδήγηση, την πρακτικότητα της καμπίνας και το μεγάλο χώρο αποσκευών (410 λίτρα). Η γκάμα του περιλαμβάνει κινητήρες PureTech βενζίνης και BlueHDi πετρελαίου, με τον τελευταίο να επωφελείται από μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, χάρη στους χαμηλούς ρύπους CO2.

Θυμίζουμε πως η αρχική τιμή του C3 Aircross πριν την συγκεκριμένη προσφορά ήταν 22.850 € για τη βασική έκδοση 1.2 PureTech 110 PS FEEL PACK.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!