H τιμή του Citroen My Ami Buggy στην Ελλάδα

Η πιο καλοκαιρινή και περιπετειώδης έκδοση του Citroen My Ami Buggy είναι τώρα διαθέσιμη και στην Ελλάδα.

H τιμή του Citroen My Ami Buggy στην Ελλάδα

Η πιο καλοκαιρινή και περιπετειώδης έκδοση του Citroen My Ami Buggy είναι τώρα διαθέσιμη και στην Ελλάδα.

Η Citroen παρουσίασε στα τέλη Μαΐου μια νέα έκδοση «My Ami Buggy», η οποία είναι διαθέσιμη πλέον και στην Ελλάδα. Η περιπετειώδης εμφάνιση του αμιγώς ηλεκτρικού μικροσκοπικού οχήματος (με μήκος μόλις 2,41 μ.) τονίζεται από τα off-road ελαστικά, το εξωτερικό χακί χρώμα και τα μαύρα προστατευτικά στοιχεία, όπως οι ενισχυμένοι προφυλακτήρες, τα μαρσπιέ, τα πλαίσια των προβολέων, οι θόλοι των τροχών, και η πίσω αεροτομή, τα οποία του προσδίδουν μια μυώδη εμφάνιση.

Δεν διαθέτει θύρες (οι οποίες έχουν αντικατασταθεί με διπλές μπάρες) ή οροφή, προσδίδοντας μια ευχάριστη αίσθηση ελευθερίας. Παρ’ όλα αυτά, έχουν προστεθεί νέα πλαστικά καλύμματα με φερμουάρ για την προστασία των επιβατών, εναντίον δυσμενών καιρικών συνθηκών. Αυτό έρχεται να προστεθεί στην προστασία της οροφής, ώστε να παρέχεται ένας σχεδόν κλειστός χώρος επιβατών σε περίπτωση ανέμου, κρύου ή βροχής.

Ένα νέο σύστημα έχει δημιουργηθεί για το εύκολο κλείσιμο της οροφής. Πρόκειται για ένα μαύρο αδιάβροχο υφασμάτινο κάλυμμα οροφής που διαθέτει φερμουάρ, ώστε να είναι πιο πρακτικό. Επίσης, όταν δεν χρησιμοποιούνται, τα διαφανή πλευρικά καλύμματα και η υφασμάτινη οροφή μπορούν να τυλιχθούν και να στερεωθούν με κλιπ, ή να αφαιρεθούν πλήρως και να αποθηκευτούν κάπου αλλού.

Τον εξοπλισμό αυτής της περιορισμένης έκδοσης συμπληρώνει ένα αδιάβροχο και ανθεκτικό ηχείο Bluetooth «Ultimate Ears Boom» με διάρκεια ζωής μπαταρίας 15 ωρών και τοποθετείται σε ένα ειδικό περίβλημα στο ταμπλό, καθώς και άλλα αξεσουάρ, όπως το μικρό τσαντάκι που προσαρμόζεται στην κοιλότητα στο κέντρο του τιμονιού και ο οδηγός μπορεί να πάρει μαζί του καθώς βγαίνει από το όχημα.

Η τιμή του Citroen My Ami Buggy είναι 9.750 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους κρατικής επιδότησης, που για αυτό το όχημα είναι 3.000 €. Το My Ami Buggy διαθέτει ηλεκτροκινητήρα 8,2 ίππων και μπαταρία 5,5 kWh, με τη μέγιστη ταχύτητα να αγγίζει τα 45 χλμ./ώρα. και την αυτονομία να διαμορφώνεται στα 70 χλμ. Η μπαταρία φορτίζει σε περίπου τρεις ώρες σε απλή οικιακή πρίζα, ή μέσω wallbox.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το διθέσιο μοντέλο έχουν το δικαίωμα να οδηγήσουν άτομα άνω της ηλικίας των 16 ετών, εφόσον διαθέτουν δίπλωμα μοτοποδηλάτου.

Δείτε όλες τις τιμές των μοντέλων της Citroen στην Ελλάδα

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!