Daytona Hercules III Cargo: Πρακτικό ηλεκτρικό σκούτερ με τιμή 3.286 €

Το ηλεκτρικό τρίτροχο σκούτερ της Daytona Best Electric συνδυάζει τις μεταφορικές δυνατότητες με ευελιξία και αυτονομία έως 94 χλμ..

Daytona Hercules III Cargo: Πρακτικό ηλεκτρικό σκούτερ με τιμή 3.286 €

Το ηλεκτρικό τρίτροχο σκούτερ της Daytona Best Electric συνδυάζει τις μεταφορικές δυνατότητες με ευελιξία και αυτονομία έως 94 χλμ..

Η Daytona Best Electric λανσάρει το νέο Hercules III Cargo στην κατηγορία των ηλεκτρικών επαγγελματικών σκούτερ. Το Hercules III Cargo διακρίνεται για το ιδιαίτερο σύστημα άρθρωσης, το οποίο επιτρέπει στο μπροστινό τμήμα να παίρνει κλίσεις ανεξάρτητα, διατηρώντας αμετάβλητη την κλίση των δύο πίσω τροχών.

Χάρη σε αυτό το σύστημα, το φορτίο στον πίσω χώρο φόρτωσης δεν κινδυνεύει να μετατοπιστεί, διασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα σε χαμηλές ταχύτητες. Παράλληλα, ωφελείται η ευελιξία χάρη στη μικρότερη ακτίνα στροφής που χαρίζει η δυνατότητα του δίκυκλου να παίρνει κλίσεις.

Ολόκληρο το πίσω τμήμα του Hercules, προσφέρει έναν μεγάλο χώρο για φόρτωση ογκωδών αντικειμένων ή ακόμη και για την τοποθέτηση ειδικών κουτιών μεταφοράς. O χώρος που έχει δημιουργηθεί κάτω από τη σέλα, χάρη στην τοποθέτηση της μπαταρίας κάτω από την ποδιά και ανάμεσα στα πόδια του αναβάτη, μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος τύπου jet.

Επιπλέον, στο μπροστινό μέρος της ποδιάς, έχει τοποθετηθεί μια μεγάλη και σταθερή ατσάλινη σχάρα, η οποία χωρίς να επηρεάζει την ευκολία στην κατευθυντικότητα, προσφέρει μια έξυπνη και πολύ πρακτική επιλογή για μεταφορά αντικειμένων βάρους έως 39 κιλών.

Το ενισχυμένο ατσάλινο πλαίσιο του Hercules III έχει δυνατότητα μεταφοράς έως και 200 κιλών ωφέλιμου φορτίου. Για την κίνηση φροντίζουν δύο ηλεκτροκινητήρες, ένας σε κάθε πίσω τροχό (hub motor), με συνολική μέγιστη ισχύ 4,6 kW (6,3 ίπποι). Η μέγιστη ροπή ανέρχεται στα 100,6 Nm, απόδοση που επιτρέπει στο Hercules III να ανεβαίνει σε ανηφόρες με μεγάλες κλίσεις, ακόμη και με πλήρες φορτίο.

Το ηλεκτρικό σκούτερ διαθέτει μία μπαταρία λιθίου 72 V / 42 Ah, η οποία υπόσχεται αυτονομία μέχρι 94 χλμ.. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα τοποθέτησης δεύτερης μπαταρίας που αυξάνει θεαματικά την αυτονομία. Εναλλακτικά, ο διαθέσιμος χώρος για τη δεύτερη μπαταρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φιλοξενία επιπλέον αντικειμένων.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ψηφιακή TFT οθόνη στην οποία προβάλλονται, πέρα των βασικών ενδείξεων, χρήσιμες πληροφορίες για τον αναβάτη, όπως το επιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης (D1, D2, D3, P για στάθμευση και R για όπισθεν), αλλά και το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας με αναλυτική διαβάθμιση ανά 10% για περισσότερη ακρίβεια στην πληροφόρηση. Σε ό,τι αφορά τα φωτιστικά σώματα, τόσο μπροστά όσο και τα δύο πίσω, είναι τεχνολογίας LED.

Το Hercules III διαθέτει τρεις τροχούς διαστάσεων 13″, οι οποίοι είναι εφοδιασμένοι ο καθένας με ένα δισκόφρενο 220 χιλ. που συνδυάζονται με μία τριπίστονη δαγκάνα μπροστά και δύο διπίστονες δαγκάνες πίσω. Το σύστημα συνδυασμένης πέδησης (CBS) συμπληρώνει το πακέτο ασφάλειας του τρίτροχου σκούτερ της DAYTONA BEST ELECTRIC. Οι αναρτήσεις, τέλος, αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά, που δίνει διαδρομή τροχού στα 75 χιλ., και δύο ανεξάρτητα αμορτισέρ πίσω.

Το Hercules III Cargo διατίθεται μέσα από το δίκτυο συνεργατών της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. και μπορεί να οδηγηθεί και με την άδεια οδήγησης Β (αυτοκινήτου), υπό προϋποθέσεις. Η τιμή του έχει καθοριστεί στα 4.335 € και πέφτει στα 3.286 € με την επιδότηση μέσω του προγράμματος “Κινούμαι ηλεκτρικά 2”. Δείτε περισσότερα στη σελίδα του μοντέλου πατώντας εδώ: https://daytona-electric.gr/model/hercules/

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!