Νέο σκούτερ Ariic Gemma 125 με 2.195 €

Το Gemma 125 έχει κινητήρα 125 κ.εκ. με 8,4 ίππους και κατανάλωση 2 λτ./100 χλμ., πλούσιο εξοπλισμό και πολύ προσιτή τιμή.

Νέο σκούτερ Ariic Gemma 125 με 2.195 €

Το Gemma 125 έχει κινητήρα 125 κ.εκ. με 8,4 ίππους και κατανάλωση 2 λτ./100 χλμ., πλούσιο εξοπλισμό και πολύ προσιτή τιμή.

Τα δίκυκλα με κινητήρα έως 125 κ.εκ. είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, καθώς υπάρχει η δυνατότητα να οδηγηθούν και με δίπλωμα αυτοκινήτου. Πέραν αυτού, φυσικά, διακρίνονται για την οικονομία που προσφέρουν στη χρήση και την προσιτή τιμή.

Τα δύο τελευταία αποτελούν δύο από τα ισχυρότερα πλεονεκτήματα του νέου σκούτερ Gemma 125. Ο μονοκύλινδρος, 4χρονος, 4βάλβιδος κινητήρας των 125 κ.εκ. αποδίδει 8,4 ίππους/7.500 σ.α.λ. και καταναλώνει κατά μέσο όρο 2 λτ./100 χλμ..

Στη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου συμβάλλει το σύστημα Start & Stop που “σβήνει” τον κινητήρα όταν το σκούτερ σταματάει στην κίνηση και τον επανεκκινεί μόλις ο οδηγός ανοίξει το γκάζι. Απόρροια της οικονομίας καυσίμου είναι και η αυτονομία που φτάνει τα 200 χλμ..

Ο στάνταρ εξοπλισμός είναι πλούσιος και περιλαμβάνει Full Led φωτιστικά σώματα, οθόνη TFT 3,5” με λειτουργία αφής και συνδεσιμότητα bluetooth, θύρα φόρτισης USB, σύστημα εκκίνησης και λειτουργιών χωρίς κλειδί (Keyless), ζελατίνα τύπου “Adventure” για την προστασία του αναβάτη από τα καιρικά φαινόμενα και συνδυασμένη λειτουργία φρένων (CBS).

 

 

Υψηλό επίπεδο πρακτικότητας εξασφαλίζουν χαρακτηριστικά όπως ο χώρος κάτω από τη σέλα που μπορεί να φιλοξενήσει κράνος και άλλα μικροαντικείμενα, το επίπεδο πάτωμα, ο γάντζος αποσκευών κάτω από την οθόνη, το ντουλαπάκι στo αριστερό μέρος της ποδιάς με μαγνητική λειτουργία και υφασμάτινη εσωτερική επένδυση, τα αναδιπλούμενα μαρσπιέ και οι κομψές λαβές για τον συνεπιβάτη, η ποιοτική επένδυση της ανατομικής σέλας, η ύπαρξη τόσο πλαϊνού όσο και κεντρικού σταντ, αλλά και το χειρόφρενο για ασφαλή στάθμευση σε εδάφη με κλίση.

 

 

Η ενδεικτική λιανική τιμή του νέου Gemma 125 έχει διαμορφωθεί στα 2.195 €, ενώ η απόκτησή του μπορεί να γίνει και με χρηματοδότηση, με δυνατότητα αποπληρωμής έως και 72 δόσεις. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία Mototrend SA (τηλ. 210-2585991).

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!