Ράλλυ Ακρόπολις 2021: Ειδική διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας!

H Athens City Stage θα διεξαχθεί την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος

Ράλλυ Ακρόπολις 2021: Ειδική διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας!

H Athens City Stage θα διεξαχθεί την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος

Με τη διεξαγωγή υπερειδικής διαδρομής στο κέντρο της Αθήνας, θα αρχίσει το φετινό Ράλλυ Ακρόπολις. Όπως ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, η Athens City Stage θα διεξαχθεί το απόγευμα της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου 2021, αμέσως μετά την τελετή εκκίνησης κάτω από τον Ιερό Βράχο.

Η ειδική διαδρομή θα είναι περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος, όπως φαίνεται και στο ακόλουθο γράφημα, περιλαμβάνοντας κυκλικά εμπόδια. Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα κάνουν περίπου 1,5 γύρο της πλατείας και αφού τερματίζουν θα εισέρχονται στο parc ferme.

 

Κατά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρουσιάστηκε το λογότυπο και η επίσημη ονομασία του φετινού αγώνα: EKO Acropolis Rally of Gods.

Τις επόμενες τρεις ημέρες (10-12 Σεπτεμβρίου) τα πληρώματα θα κινηθούν αρχικά νότια, προς την Πελοπόννησο και ειδικότερα προς τη βραβευμένη από το κοινό του WRC ειδική διαδρομή Άγιοι Θεόδωροι και στην ε.δ. Λουτράκι. Η συνέχεια θα δοθεί στις ε.δ. Θήβα και Ελάτεια, ενώ οι επόμενες δύο ημέρες θα αποτελέσουν αποκλειστικά «υπόθεση» της κεντρικής Ελλάδας, με τη σκυτάλη πλέον να παίρνουν ειδικές διαδρομές που έχουν ταυτιστεί με τον εθνικό μας αγώνα, όπως είναι η Παύλιανη, οι Βωξίτες, το Ελευθεροχώρι και για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του αγώνα ο Ταρζάν που θα αποτελέσει την power stage.

Δείτε αναλυτικά το ωράριο του Ράλλυ Ακρόπολις

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!