Φυσικό αέριο: Η πιο ανταγωνιστική λύση θέρμανσης

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας παρουσίασε τα πεπραγμένα του 2022 αλλά και τις προβλέψεις για τη φετινή χρονιά, εστιάζοντας στην ισχυρή παρουσία της εταιρείας στην ελληνική αγορά ενέργειας.

Φυσικό αέριο: Η πιο ανταγωνιστική λύση θέρμανσης

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας παρουσίασε τα πεπραγμένα του 2022 αλλά και τις προβλέψεις για τη φετινή χρονιά, εστιάζοντας στην ισχυρή παρουσία της εταιρείας στην ελληνική αγορά ενέργειας.

Oι καταναλωτές αερίου από το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, απόλαυσαν τη φετινή περίοδο θέρμανσης με τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, εξασφαλίζοντας διψήφια ποσοστά εξοικονόμησης. Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, Ιωάννης Μητρόπουλος, παρουσίασε τα αποτελέσματα του προηγούμενου έτους, τονίζοντας τη δυναμική του φυσικού αερίου ως προϊόντος, το οποίο αναδείχθηκε και φέτος ως η πλέον ανταγωνιστική και ασφαλής επιλογή για θέρμανση, καθώς και για την κάλυψη άλλων ενεργειακών αναγκών.

Ο κ. Μητρόπουλος αναφέρθηκε στις σημαντικές προκλήσεις που αντιμετώπισε ο κλάδος της ενέργειας, επισημαίνοντας ότι το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας κατάφερε να διατηρήσει την ανταγωνιστική του θέση, επιτυγχάνοντας οικονομική ανάπτυξη και αύξηση του μεριδίου αγοράς στους τομείς του φυσικού αερίου και του ηλεκτρικού ρεύματος.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία κατάφερε να είναι ο Νο. 1 πάροχος σε ρυθμούς ανάπτυξης και νέα συμβόλαια στο φυσικό αέριο στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα, ενώ διατήρησε την πρώτη θέση στην Αττική ως προς το μερίδιο αγοράς αλλά και ως προς την προσέλκυση νέων πελατών αερίου.

Αντίστοιχο επίτευγμα πραγματοποιήθηκε και στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς σημείωσε αύξηση 10% στο μερίδιό της το πρώτο τρίμηνο του 2023, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στους εναλλακτικούς προμηθευτές (εκτός εταιρειών παραγωγής), με μερίδιο 3,50% στη μέση και χαμηλή τάση.

Σε επίπεδο οικονομικών αποτελεσμάτων, η εταιρεία έκλεισε με αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 120% και των καθαρών κερδών κατά 130%. Η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας οφείλεται πρωτίστως στη φιλοσοφία της που δίνει προτεραιότητα στον πελάτη εδώ και σχεδόν δύο αιώνες, δημιουργώντας σχέσεις με βάση τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη.

Φυσικό αέριο

Ο κ. Μητρόπουλος δήλωσε σχετικά: «Κλείνοντας την περίοδο θέρμανσης και με την στήριξη του μετόχου μας, τη ΔΕΠΑ Εμπορίας, το φυσικό αέριο παρέμεινε η πλέον ανταγωνιστική επιλογή για θέρμανση και επαγγελματική χρήση με διψήφια ποσοστά εξοικονόμησης. Στο Φυσικό Αέριο δουλεύουμε καθημερινά, επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες, σε καινοτόμες υπηρεσίες για τους πελάτες, με συνέπεια στην τιμολογιακή μας πολιτική, και εκείνοι μας ανταμείβουν με το να παραμένουμε η πρώτη τους επιλογή. Το Φυσικό Αέριο μετασχηματίζεται σε μία εταιρεία υπηρεσιών καινοτομίας προς όφελος της κοινωνίας».

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!