Πρεμιέρα της BMW i7 στην BMW Σφακιανάκης (+video)

Η BMW Σφακιανάκης παρουσίασε τη νέα, τεχνολογικά προηγμένη, αμιγώς ηλεκτρική BMW i7.

Πρεμιέρα της BMW i7 στην BMW Σφακιανάκης (+video)

Η BMW Σφακιανάκης παρουσίασε τη νέα, τεχνολογικά προηγμένη, αμιγώς ηλεκτρική BMW i7.

Πρεμιέρα στις εγκαταστάσεις της BMW Σφακιανάκης έκανε η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική BMW i7, που συνδυάζει την πολυτέλεια και την ψυχαγωγία ήρθε για να προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες οδήγησης.

Ένα μοντέλο που σχεδιάστηκε για να κινεί σώμα, καρδιά και μυαλό- προσφέροντας στον οδηγό την απόλυτη αίσθηση τελειότητας.

Η BMW Σφακιανάκης οργάνωσε μια ξεχωριστή βραδιά για να παρουσιάσει το εντυπωσιακό μοντέλο, δημιουργώντας ένα υψηλής αισθητικής Closed Room που θύμιζε ένα σύγχρονο χώρο τέχνης και βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο των εγκαταστάσεών της.

Έχοντας ως στόχο την προβολή της σύμπραξης τέχνης και καινοτομίας ο χώρος φιλοξενούσε το έργο τέχνης Standing Figures του Sean Henry, ο οποίος είναι ίσως ο σημαντικότερος εν ζωή εκπρόσωπος της ρεαλιστικής γλυπτικής στο Ηνωμένο Βασίλειο και την BMW i7, την επιτομή της καινοτομίας στην αυτοκίνηση.

Εμβληματικές μουσικές επιλογές με κυρίαρχες αυτές των Βαγγέλη Παπαθανασίου, του Ennio Morricone αλλά και του Hans Zimmer, στενού συνεργάτη του BMW Group και πολυβραβευμένου μουσικού, ολοκλήρωναν την αίσθηση αβίαστης υπεροχής που απέπνεαν τα έργα τέχνης αλλά κι αυτό ακριβώς που πρεσβεύει η BMW i7.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!