Πότε έρχεται το νέο Opel Astra

Η νέα γενιά του compact οικογενειακού ενσωματώνει το νέο design και τα τεχνολογικά συστήματα της Opel

Πότε έρχεται το νέο Opel Astra

Η νέα γενιά του compact οικογενειακού ενσωματώνει το νέο design και τα τεχνολογικά συστήματα της Opel

Με τη δημοσίευση των πρώτων teaser φωτογραφιών από το Astra νέας γενιάς, η Opel δημιούργησε «θόρυβο» γύρω από το νέο της hatchback. Πότε όμως θα είναι διαθέσιμο προς παραγγελία στην Ελλάδα;

Την απάντηση έδωσε ο κ. Τάσος Αραμπατζής, Διευθυντής Πωλήσεων της Opel, μιλώντας στην εκπομπή Motor One των Παραπολιτικών 90,1 FM και τον Βαγγέλη Κιούση. Όπως δήλωσε, η έναρξη παραγγελιών προγραμματίζεται για τον Οκτώβριο και οι πρώτες παραδόσεις στους πελάτες το Φεβρουάριο του 2022. Σύμφωνα με τον κ. Αραμπατζή, «το νέο Astra σηματοδοτεί μία επανάσταση για την Opel», τόσο σχεδιαστικά όσο και τεχνολογικά, όπως συνέβη και με το νέο Mokka.

Όσον αφορά το ανανεωμένο Grandland, ο κ. Αραμπατζής ανέφερε ότι το λανσάρισμά του στη χώρα μας θα γίνει εντός του φθινοπώρου. Η ανανέωση δεν θα περιοριστεί στο εξωτερικό του SUV αλλά και στην καμπίνα, με την τοποθέτηση του νέου ψηφιακού ταμπλό Pure Panel. Η γκάμα των κινητήρων θα εξακολουθήσει να περιλαμβάνει τα σύνολα βενζίνης-diesel αλλά και τις δύο plug-in υβριδικές εκδόσεις.

Μάθετε περισσότερα για το νέο Opel Astra

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!