To Citroen My Ami Cargo στα Coffee Business Awards 2022

To Citroen My Ami Cargo έδωσε το παρών στα Coffee Business Awards 2022 από την ethosEVENTS και κέντρισε το ενδιαφέρον.

To Citroen My Ami Cargo στα Coffee Business Awards 2022

To Citroen My Ami Cargo έδωσε το παρών στα Coffee Business Awards 2022 από την ethosEVENTS και κέντρισε το ενδιαφέρον.

Τα βλέμματα προσέλκυσε το Citroen My Ami Cargo στην τελετή απονομής των βραβείων Coffee Business Awards 2022, που διεξήχθη στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022.

Στην εκδήλωση ήταν παρών και ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κος Άδωνις Γεωργιάδης, που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το My Ami, γνωρίζοντας τα χαρακτηριστικά του και δηλώνοντας πως το έχει οδηγήσει.

Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν συνολικά 88 κατηγορίες βραβείων σε 8 επιμέρους θεματικές ενότητες και 15 τιμητικές διακρίσεις. Την παρουσίαση έκανε η δημοσιογράφος κυρία Μαρία Νικόλτσιου.

Τα Coffee Business Awards 2022 από την ethosEVENTS ο μοναδικός και κορυφαίος θεσμός επιβράβευσης των επαγγελματιών της καφεστίασης στην Ελλάδα, διοργανώθηκαν για 4η χρονιά και επιβράβευσαν τους κορυφαίους του κλάδου.

Το Citroen My Ami Cargo αποτελεί μια έξυπνη λύση ηλεκτρικής διανομής, προσφέροντας όλα τα πλεονεκτήματα του Ami. O συνολικός όγκος φόρτωσης ξεπερνά τα 400 λίτρα και το ωφέλιμο φορτίο φτάνει τα 140 κιλά, χάρη στον βελτιστοποιημένο μεταβλητό διαθέσιμο χώρο που καταλαμβάνει τη θέση του συνοδηγού.

Η φόρτιση είναι εύκολη σε μόλις 3 ώρες σε μια τυπική οικιακή πρίζα, παρέχοντας ιδιαίτερα περιορισμένο κόστος χρήσης. Το My Ami Cargo προσφέρει μεγαλύτερη προστασία και περισσότερη χωρητικότητα σε σύγκριση με ένα δίτροχο ή τρίκυκλο όχημα, ενώ αποδεικνύεται πιο ευέλικτο από τα επαγγελματικά οχήματα.

Citroen My Ami Cargo - Coffee Business Awards 2022

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!