Η Citroen επαναφέρει την απόσυρση

Η Citroen καινοτομεί, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα απόσυρσης που διευκολύνει την αγορά καινούργιου αυτοκινήτου και συνδυάζεται με αρκετά οφέλη.

Η Citroen επαναφέρει την απόσυρση

Η Citroen καινοτομεί, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα απόσυρσης που διευκολύνει την αγορά καινούργιου αυτοκινήτου και συνδυάζεται με αρκετά οφέλη.

Η Citroen τρέχει αναμφίβολα ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα απόσυρσης, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Τα οφέλη που προκύπτουν μέσα από αυτό το πρόγραμμα είναι πολλαπλά, με τα δημοφιλή μοντέλα της να προσφέρονται σε άμεσο χρόνο παράδοσης.

Έτσι, η γαλλική εταιρεία καλεί τους υποψήφιους πελάτες να επισκεφθούν μία έκθεση της γαλλικής φίρμας, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να ανταλλάξουν ή να αποσύρουν το παλιό τους αυτοκίνητο στην καλύτερη τιμή της αγοράς και να επιλέξουν μέσα από την πλήρη γκάμα μοντέλων της, το δικό τους, ολοκαίνουργιο Citroen, δίνοντας έτσι αξία στο παλιό τους αυτοκίνητο, με σύντομο χρόνο παράδοσης.

Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν είτε Online ή στις Εκθέσεις Citroen σε όλη την Ελλάδα, να προγραμματίσουν test drive και να κλείσουν το δικό τους Citroen. Το πρόγραμμα ισχύει για τα επιβατικά μοντέλα της Citroen με τους προηγμένους κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, καθώς και στα Plug-in Hybrid.

Στο πρόγραμμα απόσυρσης συμμετέχουν τα δημοφιλή SUV της Citroen, το C3 Aircross και το νέο C5 Aircross, αλλά και το best seller της γαλλικής μάρκας, C3. Όλα τα μοντέλα της Citroen συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Επιπλέον, η Citroen προσφέρει άμεσο χρόνο παράδοσης, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό στο σημερινό περιβάλλον, όπου οι διαρκείς ανατιμήσεις και η περιορισμένη διαθεσιμότητα λόγω της αρρυθμίας στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022, οπότε είναι μία μοναδική ευκαιρία να επιλέξετε το δικό σας ολοκαίνουργιο Citroen,

Citroen C5 Aircross Plug-In Hybrid 225

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!