Ετοιμοπαράδοτο το Jeep Gladiator

Η Jeep διαθέτει έναν περιορισμένο αριθμό μονάδων του pick-up Gladiator για άμεση παράδοση στην Ελλάδα.

Ετοιμοπαράδοτο το Jeep Gladiator

Η Jeep διαθέτει έναν περιορισμένο αριθμό μονάδων του pick-up Gladiator για άμεση παράδοση στην Ελλάδα.

Το Jeep Gladiator, το επιβλητικό pick-up της μάρκας, είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, με περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων να βρίσκονται στη χώρα μας. Με την κατασκευή του μοντέλου να πραγματοποιείται αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις της μάρκας στις ΗΠΑ, ο τυπικός χρόνος παράδοσης του Jeep Gladiator καλύπτει ένα διάστημα αρκετών μηνών και έτσι η εξασφάλιση ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους αγοραστές να αποκτήσουν το εντυπωσιακό pick-up εντός της προσεχούς χειμερινής περιόδου.

Αποτελώντας το μοναδικό μοντέλο της κατηγορίας του όπου ο χρήστης έχει τη δυνατότητα αφαίρεσης/αναδίπλωσης τμημάτων του αμαξώματος (πόρτες, οροφή και παρμπρίζ), το Gladiator αποτελεί ένα από τα πλέον διασκεδαστικά pick-up για την καλοκαιρινή περίοδο. Χάρη στο σύστημα τετρακίνησης κατ’ επιλογή και με κοντές σχέσεις, το οποίο διαθέτει και την πιστοποίηση Trail Rated είναι έτοιμο να κατακτήσει χιονισμένες ή γεμάτες με λάσπη διαδρομές.

Εφοδιασμένο με τον turbo diesel V6 κινητήρα 3 λίτρων απόδοσης 264 ίππων και 600 Nm ροπής, αλλά και το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων, το Gladiator εκτός από εντυπωσιακή απόδοση, χάρη στην τετρακίνηση και το στιβαρό πλαίσιο, προσφέρει δυνατότητα έλξης η οποία ξεπερνά τα 2.700 κιλά.

Στην Ελλάδα, το εντυπωσιακό pick-up ταξινομείται ως ελαφρύ επαγγελματικό όχημα, ενώ όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας καλύπτεται από 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 160.000 χλμ. Η τιμή των ετοιμοπαράδοτων Gladiator ξεκινά από τα 66.300 ευρώ (54.300 ευρώ συν Φ.Π.Α.).

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!