Πιο προσιτή η απόκτηση μιας Alfa Romeo

Το πρόγραμμα Drive Now προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία

Πιο προσιτή η απόκτηση μιας Alfa Romeo

Το πρόγραμμα Drive Now προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία

Η Alfa Romeo προσφέρει τις Giulia και Stelvio με ένα νέο ευέλικτο πρόγραμμα μέσω της FCA Bank. Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στον αγοραστή μεγάλη ευελιξία στη χρήση του αυτοκίνητου που επιθυμεί.

Η απόκτηση των Alfa Romeo Giulia και Stelvio μπορεί να γίνει τώρα με ιδιαίτερα χαμηλή προκαταβολή και αντίστοιχα χαμηλή μηνιαία δόση. Ενδεικτικά, η Alfa Romeo Giulia με τον 2λιτρο τούρμπο κινητήρα απόδοσης 200 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων είναι διαθέσιμη με προκαταβολή 11.010 ευρώ και μηνιαία δόση 408 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΗΣ ALFA ROMEO GIULIA GTAm ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη στο τέλος του προγράμματος να αποκτήσει ένα νέο αυτοκίνητο. Για παράδειγμα να αποκτήσει κάποια άλλη έκδοση της Giulia, ή και να μεταπηδήσει από τη Giulia στη Stelvio, ανάλογα με το πως έχουν διαμορφωθεί οι ανάγκες του στο πέρασμα του χρόνου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Alfa Romeo “Drive Now”, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων της μάρκας σε όλη την Ελλάδα και στις επίσημες ιστοσελίδες των εταιρειών.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!