Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν το Σαββατοκύριακο

Το Σάββατο και την Κυριακή 15 και 16 Οκτωβρίου αντίστοιχα, θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ενώ την Κυριακή θα εφαρμοστούν και στο Δήμο Μαραθώνα.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν το Σαββατοκύριακο

Το Σάββατο και την Κυριακή 15 και 16 Οκτωβρίου αντίστοιχα, θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ενώ την Κυριακή θα εφαρμοστούν και στο Δήμο Μαραθώνα.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν το προσεχές Σαββατοκύριακο (15/10 και 16/10) στη λεωφόρο Αλεξάνδρας λόγω εκτέλεσης έργων. Επίσης, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή (16/10) και στο οδικό δίκτυο του Δήμου Μαραθώνα λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου με την επωνυμία «7ος Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα».

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Στις 15 και 16/10 καθ΄όλη την διάρκεια του 24ώρου, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λ. Αλεξάνδρας, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Κυρίλλου Λουκάρεως, εναλλάξ ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κατά την διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Δήμο Μαραθώνα

Θα πραγματοποιηθεί προσωρινή, σταδιακή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων ως εξής:

 • Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της αφετηρίας της Μαραθώνιας διαδρομής και της διασταύρωσης Λ. Μαραθώνος και Διονύσου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, κατά τις ώρες 08.00΄- 10.30΄.
 • Η κυκλοφορία από την πόλη του Μαραθώνα προς την Αθήνα θα διεξάγεται μέσω των οδών Δημοκρατίας-Αρτέμιδος-Φειδιππίδου όπου θα επιτρέπεται και η κάθετη διέλευση οχημάτων.
 • Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Διονύσου και της οδού Αεροπορίας (φανάρια Ζούμπερι), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, κατά τις ώρες 10.00΄- 11.00΄.
 •  Η κυκλοφορία από την πόλη του Μαραθώνα προς την Αθήνα θα διεξάγεται μέσω της Λ. Διονύσου.
 • Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αεροπορίας και της Λ. Διονύσου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα, κατά τις ώρες 10.30΄ – 11.30΄.
 • Η κυκλοφορία προς Μαραθώνα θα διεξάγεται ως εξής: δεξιά στην οδό Αεροπορίας και στη συνέχεια αριστερά στη Λ. Ποσειδώνος (παραλιακή Ν. Μάκρης).
 • Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Φειδιππίδου και Μαραθωνομάχων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την πόλη του Μαραθώνα, κατά τις ώρες 09.30΄ – 10.30΄.
 • Η κυκλοφορία προς το κέντρο πόλης του Μαραθώνα θα διεξάγεται μέσω των οδών Φειδιππίδου και Αρτέμιδος.
 • Οδός Μαραθωνομάχων, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας (είσοδος, έξοδος, περιφερειακή οδός του Τύμβου Μαραθώνα), κατά τις ώρες 09.30΄- 11.30΄.
 • Η κυκλοφορία από και προς τον Μαραθώνα θα διεξάγεται μέσω των οδών Φειδιππίδου και Αρτέμιδος.
 • Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κάτω Σουλίου και της αφετηρίας της Μαραθώνιας διαδρομής, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα, κατά τις ώρες 08.00΄- 13.30΄.
 • Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της οδού Δημοκρατίας.
Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!