Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω ασφαλτόστρωσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν στην οδό Αλεξ. Σβώλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω ασφαλτόστρωσης.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω ασφαλτόστρωσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν στην οδό Αλεξ. Σβώλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω ασφαλτόστρωσης.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από αύριο Τετάρτη 12 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, κατά τις ώρες 06:00 έως 18:00 καθώς όπως ενημερώνει η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης, τμηματικά, στην οδό Αλεξ. Σβώλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (από την οδό Αγγελάκη έως την οδό Πλ. Ιπποδρομίου, από την οδό Πλ. Ιπποδρομίου έως την οδό Π.Π. Γερμανού και από την οδό Π.Π. Γερμανού έως τις οδούς Κεραμοπούλου – Π. Μελά) από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του δήμου Θεσ/νίκης.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Αύριο Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Αλεξ. Σβώλου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγγελάκη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Πλ. Ιπποδρομίου. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Αγγελάκη, Εθν. Αμύνης, Τσιμισκή, Π.Π. Γερμανού και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.
  • Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Αλεξ. Σβώλου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Πλ. Ιπποδρομίου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Π.Π. Γερμανού. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Αγγελάκη, Εθν. Αμύνης, Τσιμισκή, Π.Π. Γερμανού και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.
  • Την Παρασκευή θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Αλεξ. Σβώλου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Π.Π. Γερμανού έως το ύψος της συμβολής της με τις οδούς Κεραμοπούλου – Π. Μελά. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Π.Π. Γερμανού και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης καλεί τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!