Η Subaru γιορτάζει την “Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων”

Η Subaru, με αφορμή την “Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων”, διοργανώνει δράση για τη συλλογή τροφών και φαρμάκων για αδέσποτα ζώα.

Η Subaru γιορτάζει την “Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων”

Η Subaru, με αφορμή την “Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων”, διοργανώνει δράση για τη συλλογή τροφών και φαρμάκων για αδέσποτα ζώα.

Η Subaru, που με τα αυτοκίνητά της οργώνει βουνά και παραλίες όλο το χρόνο, δεν θα μπορούσε παρά να πάρει ακόμα μία πρωτοβουλία, με αφορμή την “Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων” και υποστηρίζοντας τους Χώρους Φιλοξενίας Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Δελφών.

Πρόκειται για χώρους προσωρινής φιλοξενίας και φροντίδας αδέσποτων ζώων όπου βρίσκουν καταφύγιο τα χτυπημένα, εγκαταλειμένα και αφρόντιστα σκυλιά της περιοχής. Διαχειριστές είναι άνθρωποι που με αγάπη αφιερώνουν τις μέρες τους σε κάθε μία από αυτές τις ψυχούλες, όπως αφιερώνουν και τις πολύτιμες ώρες τους οι συνεργάτες κτηνίατροι.

Η συμπαράσταση του Δήμου Δελφών και των άλλων δωρητών όμως δεν αρκεί, καθώς χρειάζονται περισσότερες τροφές και φάρμακα αλλά και υλικά για την κατασκευή ξύλινων σπιτιών για τα ζώα που φιλοξενούνται.

Σε συνέχεια των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Subaru με τη βοήθεια φίλων και φιλόζωων, αποφάσισε να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερες τροφές και φάρμακα και να τα παραδώσει στο καταφύγιο. Τα είδη αυτά θα συγκεντρώνονται στην αντιπροσωπεία της Subaru, Λεωφ. Κηφισίας 286, Σίδερα Χαλανδρίου, καθημερινά 09.30 – 20.30 και Σάββατο 10.00 – 14.00, το αργότερο μέχρι τις 15/10/22.

Όσοι επιθυμούν να κάνουν κάποια δωρεά, μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και τους συνεργάτες του στα τηλέφωνα 6944835088 και 6972604072. Εάν βέβαια, κάποιος επιθυμεί να υιοθετήσει ένα από τα καλοφροντισμένα σκυλάκια, ας κάνει μια μικρή εκδρομή από την Άμφισσα μέχρι την Ιτέα.

Τα είδη που συγκεντρώνονται:

Τροφές: κονσέρβες και κροκέτες για μικρά αλλά κυρίως για ενήλικα σκυλιά.

Φάρμακα:

– Χάπια Zylapour 300 mg

– Χάπια Bravecto 1400mg (για βάρος 40-56kg)

– Χάπια Milbemax αποπαρασίτωσης/ενδοπαρασίτωσης (για βάρος 40+)

– Spray Effipro 500ml

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!