Περιφέρεια Αττικής: Συνεχίζονται οι εργασίες στη λεωφόρο Κηφισού

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό από την Περιφέρεια Αττικής οι εργασίες βελτίωσης του Οδοστρώματος στη λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Περιφέρεια Αττικής: Συνεχίζονται οι εργασίες στη λεωφόρο Κηφισού

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό από την Περιφέρεια Αττικής οι εργασίες βελτίωσης του Οδοστρώματος στη λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος της κεντρικότερης οδικής αρτηρίας του λεκανοπεδίου, της λεωφόρου Κηφισού από την Περιφέρεια Αττικής. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιούνται κατά τις νυχτερινές ώρες με στόχο τη λιγότερη δυνατή όχληση και ταλαιπωρία των οδηγών. Στο πλαίσιο αυτό, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιήθηκαν εχθές κατά τις νυχτερινές ώρες στον κόμβο Αχαρνών, ενώ τις επόμενες ημέρες οι εργασίες θα επεκταθούν και στον κόμβο της Δυρραχίου.

Οι σχετικές παρεμβάσεις εντάσσονται στο έργο «Συντήρηση Οδοστρώματος, Οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης των Οδικών Αξόνων της Ν.Ε.Ο.Α.Κ. και της Λ. Κηφισού και των προσβάσεών τους στα όρια αρμοδιότητας Περιφέρειας Αττικής». Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 15 εκ. ευρώ.

Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα έχουν εκτελεστεί εκτεταμένες εργασίες ασφαλτοστρώσεων, διαγραμμίσεων, αντικατάστασης ενεργοβόρων φωτιστικών με φώτα χαμηλής κατανάλωσης Led και ολοκληρωμένη μελέτη αποκατάστασης των προβληματικών σημείων ανάμεσα σε Τρεις Γέφυρες και Δυρραχίου.

 

Σε πλήρη τροχιά εφαρμογής το στρατηγικό σχέδιο οδικής ασφάλειας για την κεντρικότερη οδική αρτηρία του λεκανοπεδίου.

Με αφορμή τη συνέχιση των εργασιών ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης επισήμανε σχετικά : «Οι εργασίες για τη βελτίωση και τη συντήρηση του οδικού δικτύου της Αττικής που έχουν εκτελεστεί στις κεντρικές οδικές αρτηρίες αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής, βελτιώνουν σημαντικά την οδική ασφάλεια και θα συνεχιστούν χωρίς διακοπή. Έχουμε θέσει σε πλήρη τροχιά εφαρμογής το στρατηγικό σχέδιο οδικής ασφάλειας για την κεντρικότερη οδική αρτηρία του λεκανοπεδίου. Με κομβικές παρεμβάσεις, ενισχύουμε σημαντικά την οδική ασφάλεια στη Λεωφόρο Κηφισού στην οποία είναι ήδη σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης».

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!