Μακροχρόνια μίσθωση από την FCA στην Ελλάδα

Η Leasys του Ομίλου Stellantis άρχισε τη δραστηριότητά της στη χώρα μας

Μακροχρόνια μίσθωση από την FCA στην Ελλάδα

Η Leasys του Ομίλου Stellantis άρχισε τη δραστηριότητά της στη χώρα μας

Με δύο αυτοκίνητα, το υβριδικό Fiat 500 και το Jeep Renegade 1.0 Turbo βενζίνης, αρχίζει τις δραστηριότητες μακροχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα η Leasys. Η εταιρεία αποτελεί μέλος του Group Stellantis και θυγατρική της FCA Bank. Πλέον έχει παρουσία σε 11 ευρωπαϊκές χώρες, τις Ιταλία, Βέλγιο, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ισπανία.

Επικεφαλής του υποκαταστήματος που θα εδρεύει στην Αθήνα, θα είναι ο Διονύσης Ξανθάκος (όπου και θα αναφέρεται στον Alberto Grippo, CEO της Leasys S.p.A),  όπου και θα έχει την ευθύνη της εκμετάλλευσης των επιχειρηματικών ευκαιριών σε μια αγορά που δείχνει να ανακάμπτει σταθερά σε προ-πανδημικά επίπεδα και μερίδιο αγοράς για την μακροχρόνια μίσθωση να είναι πάνω από το 17%, έτοιμος να αντιμετωπίσει της προκλήσεις των νέων υπηρεσιών κινητικότητας ειδικότερα στον τομέα υβριδικής και ηλεκτρικής.

Η Leasys θα εφαρμόσει και στην Ελλάδα υπηρεσίες «από ένα λεπτό μέχρι και μια ζωή» με τη συμμετοχή της χώρας στην επανάσταση της βιώσιμης κινητικότητας που θα υλοποιηθεί αφενός από την μετατροπή του στόλου σε ηλεκτροκίνητα παράλληλα με την επέκταση του δικτύου Leasys Mobility Stores (μέσα στο 2022 σε 1.500 σε όλη την Ευρώπη) και αφετέρου στην προσφορά πρωτοποριακών, πράσινων, ψηφιακών υπηρεσιών.

Με την άφιξή της στην ελληνική αγορά, η Leasys λανσάρει τις ακόλουθες προσφορές : Fiat 500 1.0 HYBRID 70 HP POP με €174,00 (μηνιαίο μίσθωμα χωρίς ΦΠΑ) και με προκαταβολή €2.500 (χωρίς ΦΠΑ) και Jeep Renegade 1.0 Gse T3 120 HP – S&S Sport FWD με €242,00 (μηνιαίο μίσθωμα χωρίς ΦΠΑ), με προκαταβολή €3.500 (χωρίς ΦΠΑ), για 48 μήνες με 20.000 km ετησίως.

Leasys Ελλάδα

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!