Η Jeep υποστηρίζει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley Masters 2022

To επίσημο δίκτυο διανομέων της Jeep υποστηρίζει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley Masters 2022 που θα μεταφέρει άθλημα στο κέντρο τεσσάρων πόλεων της χώρας.

Η Jeep υποστηρίζει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley Masters 2022

To επίσημο δίκτυο διανομέων της Jeep υποστηρίζει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley Masters 2022 που θα μεταφέρει άθλημα στο κέντρο τεσσάρων πόλεων της χώρας.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley Masters 2022 είναι έτοιμο να ξεκινήσει, φέρνοντας την δράση και το θέαμα που προσφέρει αυτό το εντυπωσιακό καλοκαιρινό άθλημα από τις παραλίες, στα κέντρα των πόλεων. Στο πλευρό αυτής της ξεχωριστής διοργάνωσης βρίσκεται το επίσημο δίκτυο διανομέων της Jeep.

Το Beach Volley Masters 2022 περιλαμβάνει τέσσερις διοργανώσεις, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη και Αγ. Νικόλαο Κρήτης. Βασικό στοιχείο σε κάθε περίπτωση είναι ότι φέρνει στα κέντρα των πόλεων το εντυπωσιακό άθλημα που όλοι έχουμε συνδέσει με τις παραλίες, τονίζοντας τη σημαντικότητα της άθλησης, αλλά και του σεβασμού προς το περιβάλλον.

Η μεγάλη γιορτή του Beach Volley θα ξεκινήσει από την πόλη της Αθήνας, όπου για τέσσερις ημέρες (από τις 2 έως και τις 5 Ιουνίου), η πλατεία Συντάγματος θα φορέσει τα καλοκαιρινά της, αφού θα διαμορφωθεί για να φιλοξενήσει τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, η παρακολούθηση των οποίων θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη θα πάρει η Θεσσαλονίκη (16-19/6) και η Ξάνθη (14-17/7), με τον Άγιο Νικόλαο (29-31/7) να ολοκληρώνει στην Κρήτη τη σειρά των αγώνων.

Σε όλες τις διοργανώσεις του θεσμού, η Jeep, μέσω του επίσημου δικτύου διανομέων της, θα δώσει το παρών, υποστηρίζοντας την προσπάθεια, και χάρη και στα νέα, εξηλεκτρισμένα μοντέλα της. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά την εξηλεκτρισμένη γκάμα της Jeep, με μοντέλα που διατηρώντας τον χαρακτήρα της μάρκας και προσφέρουν παράλληλα εξαιρετική αποδοτικότητα και τεχνολογία, όντας φιλικά προς το περιβάλλον.

Ήδη το σύνολο της γκάμας των επιβατικών μοντέλων της Jeep που αποτελείται από τα Renegade, Compass και Wrangler, διαθέτει εξηλεκτρισμένες εκδόσεις, οι οποίες αξιοποιούν το υβριδικό σύστημα e-Hybrid ή το Plug-in υβριδικό σύστημα 4xe. Στόχος της μάρκας είναι μέχρι το τέλος της δεκαετίας, το σύνολο των πωλήσεων της στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο να αποτελείται από εξηλεκτρισμένα αυτοκίνητα.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!