Νέα Οδός: Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων από τις 22:00 την Τετάρτη 9 Μαρτίου από τον κόμβο Καλυφτάκη αλλά και στο νομό Βοιωτίας (update)

Με συνεχείς ανακοινώσεις η Νέα Οδός ενημερώνει για την κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων στον Αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Νέα Οδός: Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων από τις 22:00 την Τετάρτη 9 Μαρτίου από τον κόμβο Καλυφτάκη αλλά και στο νομό Βοιωτίας (update)

Με συνεχείς ανακοινώσεις η Νέα Οδός ενημερώνει για την κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων στον Αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

(Update) “Η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Βοιωτίας, «για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων», τίθεται σε ισχύ, από τις 22:00 της 9ης Μαρτίου, διακοπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε που λειτουργούμε, συντηρούμε και διαχειριζόμαστε και ειδικότερα στο νομό Βοιωτίας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα”.

Τρίτη ανακοίνωση – Η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 19822 απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, “για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων“, τίθεται σε ισχύ, από τις 22:00 της 9ης Μαρτίου, διακοπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. και ειδικότερα από το ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Καλυφτάκη, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Παρακαλούμε όλους τους επαγγελματίες οδηγούς να συμμορφωθούν με τις εντολές της Τροχαίας. Τέλος, σημειώνουμε ότι η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις”.

Δεύτερη ανακοίνωση – “Η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με απόφαση της Τροχαίας, επιτρέπεται από τις 15:00, η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε που λειτουργούμε, συντηρούμε και διαχειριζόμαστε, και ειδικότερα από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Παρακαλούμε όλους τους οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας”.

 

Αρχική ανακοίνωση

“Η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς ότι λόγω εκδήλωσης Έκτακτων Καιρικών Φαινομένων τίθεται σε ισχύ απόφαση της Τροχαίας για  διακοπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. και ειδικότερα από τον Ανισόπεδο Κόμβο Καλυφτάκη, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία.

Παράλληλα σύμφωνα με Ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, τίθεται σε ισχύ διακοπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., και ειδικότερα από τον Σταθμό Διοδίων Θήβας (93ο χλμ) έως και την περιοχή του Μαρτίνου-όρια με Ν. Φθιώτιδας (121ο χλμ) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας ενώ υποχρεωτική καθίσταται και η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για όλα τα οχήματα.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να συμμορφωθούν με τις εντολές της Τροχαίας.

Τέλος, σημειώνουμε ότι η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις”.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!