Έτσι θα είναι το Volkswagen Amarok

H Volkswagen δημοσιοποίησε τα τελικά σκίτσα του νέου Amarok, λίγο πριν παρουσιαστεί επίσημα και ξεκινήσει η παραγωγή του.

Έτσι θα είναι το Volkswagen Amarok

H Volkswagen δημοσιοποίησε τα τελικά σκίτσα του νέου Amarok, λίγο πριν παρουσιαστεί επίσημα και ξεκινήσει η παραγωγή του.

Σε λίγους μήνες θα ξεκινήσει η παραγωγή του καινούργιου Volkswagen Amarok, με το μοντέλο να κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά μετά το καλοκαίρι. Στην Ελλάδα αναμένεται να έρθει στις αρχές του επόμενου έτους.

Το νέο premium pick-up θα διαθέτει πολλές λειτουργίες άνεσης και ακόμα καλύτερα χαρακτηριστικά εκτός δρόμου, σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές, χάρη στη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος. Την ίδια στιγμή, πολλά συστήματα υποβοήθησης οδηγού που είναι πρωτοεμφανιζόμενα στην κατηγορία, θα το κάνουν να ξεχωρίζει.

Το νέο Amarok θα είναι δέκα εκατοστά μεγαλύτερο σε μήκος, αγγίζοντας 5,35 μέτρα. Θα είναι επίσης φαρδύτερο από την τρέχουσα έκδοση, προσφέροντας μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρους, ειδικά για τα πόδια των επιβατών στα πίσω καθίσματα.

Το Amarok στοχεύει να αποτελέσει νέο σημείο αναφοράς για pick-up στην παγκόσμια κατηγορία ενός τόνου, σε τομείς όπως η άνεση, η φιλοσοφία λειτουργίας, η συνδεσιμότητα και η γενικότερη ατμόσφαιρα στο εντελώς νέο εσωτερικό. Επιπλέον, θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μία ευρωπαλέτα ανάμεσα στα περιβλήματα των τροχών και τα φορτία θα μπορούν να προσδεθούν με ασφάλεια.

Η καρδιά του νέου pick-up της Volkswagen, θα είναι για άλλη μια φορά ένας V6 TDI κινητήρας, ο οποίος θα προσδίδει άφθονη ροπή και δύναμη ρυμούλκησης στο μοντέλο. Το Amarok παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2010 και έκτοτε έχει καταγράψει περισσότερες από 815.000 πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Το όνομά του προέρχεται από τη γλώσσα των Ινουίτ, ιθαγενών της Βόρειας Αμερικής και σημαίνει «λύκος».

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!