Αττική Οδός: Στην κυκλοφορία ξανά σε όλο το μήκος της

Όπως ανακοινώθηκε, μέχρι και την Κυριακή οι οδηγοί δεν θα πληρώνουν διόδια

Αττική Οδός: Στην κυκλοφορία ξανά σε όλο το μήκος της

Όπως ανακοινώθηκε, μέχρι και την Κυριακή οι οδηγοί δεν θα πληρώνουν διόδια

Στις 8 το πρωί της Πέμπτης δόθηκε στην κυκλοφορία η Αττική Οδός σε όλο το μήκος της, από την Ελευσίνα έως το Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Όπως ανακοινώθηκε, έως και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου στις 11:59 το βράδυ, οι διελεύσεις θα γίνονται χωρίς την καταβολή διοδίων.

Όσον αφορά τα αυτοκίνητα που είχαν εγκαταλειφθεί από τους οδηγούς τους μέσα στην Αττική Οδό, έχουν συγκεντρωθεί στο εμπορικό πάρκο του αεροδρομίου. Οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στην Πολιτική Προστασία στο Δαχτυλίδι της Κηφισίας και στην Παλλήνη (Λ. Μαραθώνος και Μιλήση – έξοδος 15 Αττικής Οδού).

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η Αττική Οδός ενημερώνει ότι από αύριο Πέμπτη 27/01 στις 8:00 το πρωί θα τεθούν σε λειτουργία και τα υπόλοιπα τμήματά της, με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται πλήρως σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου. Οι διελεύσεις θα πραγματοποιηθούν άνευ καταβολής διοδίων έως και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου και ώρα 23:59, προς διευκόλυνση όλων των οδηγών λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων σε περιφερειακές οδούς.

Επισημαίνεται επίσης ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού και μεταφοράς εκτός Αττικής Οδού των εναπομεινάντων οχημάτων. Η επιχείρηση αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το πρωί με τη μεταφορά των οχημάτων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του parking Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» πίσω από τα καταστήματα ΙΚΕΑ και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, στα Σπάτα. Προς διευκόλυνση των ιδιοκτητών τους, οι οποίοι παρακαλούνται να τα παραλάβουν, πραγματοποιούνται δρομολόγια προς το σημείο, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μέσω οχημάτων που εκκινούν από τον κόμβο της Λ. Κηφισίας («Δαχτυλίδι») από τις 9:00 έως τις 19:00.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!