Τι αναφέρει στην παραίτησή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αττικής Οδού

Ο Βασίλης Χαλκιάς αποτελεί παρελθόν από την εταιρεία, μετά από 23 χρόνια

Τι αναφέρει στην παραίτησή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αττικής Οδού

Ο Βασίλης Χαλκιάς αποτελεί παρελθόν από την εταιρεία, μετά από 23 χρόνια

Την παραίτησή του από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας Αττικές Διαδρομές, που διαχειρίζεται την Αττική Οδό, υπέβαλε κατά την έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου ο Βασίλης Χαλκιάς.

Όπως αναφέρει, “ως προϊστάμενος ενός ολόκληρου μηχανισμού αισθάνομαι την ανάγκη να διευκολύνω την εταιρεία και να υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ευχόμενος τα καλύτερα στον αντικαταστάτη μου”.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία συμφώνησε να καταβάλει αποζημίωση 2.000 ευρώ για κάθε εγκλωβισμένο όχημα. Μέχρι το βράδυ της Τρίτης παρέμεναν μέσα στην Αττική Οδό εκατοντάδες ακινητοποιημένα οχήματα. Σε προηγούμενη ανακοίνωσή της, η εταιρεία ανέφερε ότι “μετά και τον απεγκλωβισμό του τελευταίου οδηγού η εταιρεία θα τοποθετηθεί για τα γεγονότα και τις ευθύνες που αναλογούν στον κάθε εμπλεκόμενο φορέα”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αττικής Οδού:

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., που συνεδρίασε εκτάκτως, σήμερα, Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, ο κ. Βασίλειος Χαλκιάς, Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, από την ίδρυσή της το 1999, υπέβαλλε την παραίτησή του. Όπως δήλωσε ο κ. Χαλκιάς στην επιστολή του «Προ ολίγου διασφαλίστηκε η ασφαλής απομάκρυνση και των τελευταίων ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό. Ως όμως προϊστάμενος ενός ολόκληρου μηχανισμού αισθάνομαι την ανάγκη να διευκολύνω την εταιρεία και να υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ευχόμενος τα καλύτερα στον αντικαταστάτη μου. Ήταν τιμή μου που υπηρέτησα τις ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. σε αυτό το εμβληματικό έργο της Αττικής Οδού». 

Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού ευχαρίστησε τον κ. Β. Χαλκιά για την 20ετή του προσφορά στην εταιρεία έκανε δεκτή την παραίτησή του και αποφάσισε την ανάληψη και άσκηση των καθηκόντων του κ. Β. Χαλκιά, από τον κ. Αριστοφάνη Παπαδημητρίου, Διευθυντή Κυκλοφορίας της εταιρείας, μέχρι την επιλογή νέου Διευθύνοντος Συμβούλου.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!