Η OMODA & JAECOO Ελλάδας, σε συνεργασία με τo Novasports.gr, έχει προκηρύξει έναν μεγάλο διαγωνισμό με αφορμή τη φετινή EuroLeague, προσφέροντας στο κοινό την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα σύγχρονο, πλήρως υβριδικό SUV OMODA 5 SHS-H.
Στην καρδιά του OMODA 5 SHS-H βρίσκεται το υβριδικό σύστημα Super Hybrid System (SHS), το οποίο αποτελείται από έναν turbo κινητήρα βενζίνης 1.5 TGDi, δύο ηλεκτροκινητήρες που τροφοδοτούνται από μια μπαταρία 1.8 kWh και ένα ειδικά σχεδιασμένο υβριδικό κιβώτιο (DHT).
Το σύστημα κίνησης αποδίδει συνδυαστική ισχύ 224 ίππους, με τον ηλεκτροκινητήρα να αποδίδει 204 ίππους και ροπή 310 Nm. Η επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 7,9 δευτερόλεπτα και η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 175 χλμ./ώρα.
Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται μέσω Instagram και θα διαρκέσει έως το Final Four της EuroLeague, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα από τις 22 έως τις 24 Μαΐου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν αν επισκεφθούν τον λογαριασμό του Novasports.gr. Θα πρέπει να ακολουθήσουν τα προφίλ τόσο του Novasports.gr, όσο και της OMODA & JAECOO Ελλάδας και να απαντήσουν σε μία ερώτηση σχετική με τη διοργάνωση.
Η κλήρωση για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση του Final Four.
Όσοι ενδιαφέρονται να το οδηγήσουν μπορούν να το κάνουν μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου συνεργατών της μάρκας σε όλη την Ελλάδα, κλείνοντας test drive εύκολα και γρήγορα μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας test drive σε 10 εξουσιοδοτημένα σημεία σε όλη την Ελλάδα: Νέα Κηφισιά, Μαρούσι, Μοσχάτο, Γλυφάδα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Κοζάνη, Καρδίτσα και Ηράκλειο Κρήτης.