Η Kosmocar-Volkswagen έδειξε τον αθλητικό της χαρακτήρα

Χορηγός στο δέκατο Spetses Mini Marathon 2021 ήταν η Kosmocar-Volkswagen

Η Kosmocar-Volkswagen έδειξε τον αθλητικό της χαρακτήρα

Χορηγός στο δέκατο Spetses Mini Marathon 2021 ήταν η Kosmocar-Volkswagen

Η Kosmocar-Volkswagen ήταν ο Official Mobility Partner στο 10ο Spetses Mini Marathon, που διοργανώθηκε στις Σπέτσες. Ο αριθμός των συμμετοχών στη φετινή διοργάνωση ήταν μεγάλος, με αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Όλοι τους έδωσαν ραντεβού στο νησί του Αργοσαρωνικού για να λάβουν μέρος σε αγώνες κολύμβησης και δρόμου, διαφόρων αποστάσεων. Ανάμεσά τους και η Volkswagen Running Team, η ομάδα της Kosmocar, η οποία μάλιστα διακρίθηκε, κατακτώντας τη δεύτερη θέση.

Η Kosmocar-Volkswagen  υποστήριξε την εκδήλωση με ένα στόλο από ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά μοντέλα της μάρκας, ενώ ένα ID.3 και ένα ID.4 ήταν επίσημα αυτοκίνητα της εκδήλωσης. Αξίζει να σημειωθεί και η παρουσία των e-Bikes της Kosmoride, που μαγνήτισαν το ενδιαφέρον τόσο των συμμετεχόντων όσο και των επισκεπτών του νησιού.

Η Kosmocar-Volkswagen υποστήριξε σφαιρικά τη διοργάνωση, παρέχοντας αρκετά αυτοκίνητα με υβριδική τεχνολογία, αλλά και αμιγώς ηλεκτροκίνητα, όπως τα ID.3 και ID.4. Η κεντρική Πλατεία Ποσειδωνίου αποτέλεσε το γεωγραφικό αρχηγείο της εκδήλωσης του Spetses Mini Marathon 2021. Στον ίδιο χώρο ήταν και τα e-Bikes της Kosmoride. Ένας στόλος από ηλεκτρικά ποδήλατα ήταν διαθέσιμος για κάθε ενδιαφερόμενο προκειμένου να κάνει ένα απολαυστικό test-ride, στον ιδανικότερο ίσως τόπο, το νησί -χωρίς αυτοκίνητα- των Σπετσών.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!