Μπορεί οι Αθηναίοι να εγκαταλείπουν την Πρωτεύουσα για διακοπές, οι έλεγχοι της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για την πρόληψη της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.
Στο πλαίσιο αυτό, από την Παρασκευή 1 έως και την Δευτέρα 4 Αυγούστου 2025 διεξήχθη ειδική εξόρμηση σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο του Νομού Αττικής, στην οποία συμμετείχαν Αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.
Σε 1.709 ελέγχους που διενεργήθηκαν στο σύνολο του οδικού δικτύου της Αττικής, βεβαιώθηκαν 117 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ 10 οδηγοί συνελήφθησαν!
- Γνώρισε το MG ZS MAX, με τιμή από 18.950 ευρώ & 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση!
- Αφιέρωμα «City Mode: ON»: Επιστροφή στην πόλη!
- Αποστολή στην Ουτρέχτη: Γνωρίζουμε το νέο Hyundai Tucson
- Αυτό είναι το νέο Nissan Pixo: Ηλεκτρικό και με τιμή κάτω από 16.000 ευρώ
- Ο Brad Pitt είναι ο πρωταγωνιστής στη νέα καμπάνια της Mercedes-AMG GT 4 Door Coupe (video)
Οι έλεγχοι για την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ θα συνεχισθούν με την ίδια ένταση, όπως διαβεβαιώνει στην ανακοίνωσή της η Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.