Τα παιδιά ζωγραφίζουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους

Ο διεθνής διαγωνισμός «Toyota Dream Car Art Contest» επιστρέφει

Τα παιδιά ζωγραφίζουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους

Ο διεθνής διαγωνισμός «Toyota Dream Car Art Contest» επιστρέφει

Η Toyota Ελλάς διοργανώνει για 15η συνεχόμενη χρονιά το διαγωνισμό «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου», καλώντας τα παιδιά να πάρουν πινέλα, μαρκαδόρους, κηρομπογιές και χρώματα, να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν ένα αυτοκίνητο γεμάτο φαντασία!

Τα τελευταία  χρόνια, χιλιάδες παιδιά απ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο έχουν σχεδιάσει μοναδικά αυτοκίνητα βγαλμένα από έναν άλλον κόσμο. Εφέτος ο διαγωνισμός ξεκίνησε επίσημα την ημέρα έναρξης του Φεστιβάλ Γρίφων στο Καστελλόριζο, στις 24 Σεπτεμβρίου 2021. Η κίνηση αυτή έχει συμβολικό χαρακτήρα, υπογραμμίζοντας την δυνατότητα όλων των παιδιών να συμμετέχουν, από το βορειότερο μέχρι το νοτιότερο σημείο της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, όλα τα παιδιά ηλικίας έως 15 ετών μπορούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, που χωρίζεται σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες : από 8 ετών και κάτω, 8-11 ετών και 12- 15 ετών.

Ο ελληνικός διαγωνισμός διεξάγεται την περίοδο από 24 Σεπτεμβρίου 2021 έως 31 Ιανουαρίου 2022. Από τον πανελλαδικό διαγωνισμό θα βραβευθούν τα 3 καλύτερα έργα από κάθε ηλικιακή ομάδα (συνολικά 9 έργα), τα οποία στη συνέχεια θα λάβουν μέρος στον παγκόσμιο διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στην Ιαπωνία.

Η Toyota προσκαλεί όλα τα παιδιά στην Ελλάδα και την Κύπρο, να συμμετέχουν στο διαγωνισμό «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου – Το αυτοκίνητο του μέλλοντος – Your Dream Car» και να υποβάλλουν τα έργα τους στο Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Toyota σε όλη την Ελλάδα ή να τα στείλουν ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Toyota Ελλάς ΑΒΕΕ, Εθνικής Αντιστάσεως 48, Τ.Κ.152 31 Χαλάνδρι.

Ο διαγωνισμός αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για τα παιδιά να αναδείξουν τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες και να ταξιδέψουν το ταλέντο τους πέρα από τα σύνορα της χώρας μας, βιώνοντας μία συναρπαστική και δημιουργική εμπειρία.

Κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!