Ξεσήκωσαν τον Πειραιά οι 30 Ferrari του Club Passione Rossa

Με μια λαμπρή εκδήλωση έξω από το γήπεδο του Ολυμπιακού, έκλεισε η τριήμερη επίσκεψη του Club Ferrari Passione Rossa

Ξεσήκωσαν τον Πειραιά οι 30 Ferrari του Club Passione Rossa

Με μια λαμπρή εκδήλωση έξω από το γήπεδο του Ολυμπιακού, έκλεισε η τριήμερη επίσκεψη του Club Ferrari Passione Rossa

Έκλεψαν τις εντυπώσεις τα ιταλικά supercars στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Την τρίτη ημέρα των εκδηλώσεων του Club Passione Rossa, του δημοφιλέστερου συλλόγου ιδιοκτητών Ferrari, τα 30 supercar που ταξίδεψαν από την Ιταλία στη χώρα μας και το λιμάνι του Πειραιά βρέθηκαν για μια μικρή επίδειξη των δυνατοτήτων τους εμπρός στους χιλιάδες φίλους της ιταλικής μάρκας που κατέκλυσαν το χώρο στάθμευσης του γηπέδου του Ολυμπιακού.

Εκεί, 10 τυχεροί αναγνώστες του MotorOne, χορηγού επικοινωνίας της εκδήλωσης, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία με τα ονειρικά αυτά supercar, από τη θέση του συνοδηγού! Ο ενθουσιασμός έκδηλος και τα χαμόγελα πολλά για αυτή την μοναδική εμπειρία.

Το “παρών” έδωσαν μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη.

Ανάμεσα στα εντυπωσιακά αυτοκίνητα που χάρισαν συγκινήσεις στους φίλους των supercars της ιταλικής φίρμας, ήταν και η συλλεκτική Enzo με τις εκρηκτικές επιδόσεις που κόβουν την ανάσα.

Οι κυρίες, Πατρίτσια Φαλτσινέλι Πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα, Ανδριάνα Ζαρακέλη Αντιδήμαρχος Πειραιά και Σοφία Ζαχαράκη Υφυπουργός Τουρισμού ανάμεσα στους παρουσιαστές της εκδήλωσης, Σάσα Σταμάτη και Βαγγέλη Κιούση

Δίπλα στην εμβληματική Enzo υπήρχαν μεταξύ άλλων οι: 458 Speciale, 355 F1, Portofino, 360 Modena, California T και Mondial.

Τα πανέμορφα αυτοκίνητα από το Maranello έκαναν… απόβαση στον Πειραιά την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου και αποτέλεσαν πόλο έλξης για χιλιάδες φίλους της φίρμας.

Τις πρώτες δύο ημέρες κινήθηκαν στους δρόμους της Πειραϊκής και του Μικρολίμανου, όπου συγκέντρωσαν τα βλέμματα όλων των περαστικών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας», με τη στήριξη και τη συνεργασία του Δήμου Πειραιά και της Περιφέρειας Αττικής, ενώ υπήρξε η αμέριστη υποστήριξη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Λιμεναρχείο Πειραιά, την Ελληνική Αστυνομία και τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς. Στόχος της εκδήλωσης αυτής ήταν μεταξύ άλλων να τοποθετηθεί η πόλη του Πειραιά ψηλά στο χάρτη των τουριστικών προορισμών.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!