Ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε τροποποιήσεις στα δρομολόγια σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα, οι οποίες θα βρίσκονται σε ισχύ σήμερα και αύριο.
Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ στο Λεκανοπέδιο θα κινούνται με πρόγραμμα δρομολογίων Σαββάτου, ενώ το Μετρό, ο Ηλεκτρικός και το Τραμ θα κινηθούν ως εξής:
- Γραμμή 1 Μετρό: Δρομολόγια ανά 10,5’ μεταξύ 5:30 – 23:00, ανά 15’ τις υπόλοιπες ώρες,
- Γραμμή 2 Μετρό: Δρομολόγια ανά 5,5’ – 8,5’ μεταξύ 7:00-23:00, ανά 7,5’ – 11’ τις υπόλοιπες ώρες,
- Γραμμή 3 Μετρό: Δρομολόγια ανά 5’ – 7’ μεταξύ 7:00 – 22:00 και ανά 6,5’ – 9,5’ τις υπόλοιπες ώρες,
- Τραμ: Δρομολόγια ανά 12’ ως τις 22:00, ανά 15’ τις υπόλοιπες ώρες.
Παράλληλα, ο Δακτύλιος τίθεται ξανά σε ισχύ από σήμερα, Τρίτη του Πάσχα, καθώς οι περισσότεροι από τους εκδρομείς επέστρεψαν στην Αθήνα.
Υπενθυμίζουμε ότι τα όρια του Μικρού Δακτυλίου ορίζονται από τις παρακάτω οδούς και λεωφόρους: Λ. Αλεξάνδρας – Ζαχάρωφ – Λ. Μεσογείων – Φειδιππίδου – Μιχαλακοπούλου – Σπ. Μερκούρη – Βρυάξιδος – Υμηττού – Ηλ. Ηλιού – Αμβρ. Φραντζή – Λ. Ανδρ. Συγγρού – Χαμοστέρνας – Πειραιώς – Ιερά Οδός – Λ. Κωνσταντινουπόλεως – Αχιλλέως – Πλ. Καραϊσκάκη – Καρόλου – Μάρνη – 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) – Λ. Αλεξάνδρας.