Εγκαίνια για το πρώτο Digital Showroom της Skoda στην Ελλάδα

Οι καλεσμένοι παρακολούθησαν την πρεμιέρα του Skoda Elroq, καθώς και να δούνε από κοντά το ολοκαίνουργιο Skoda Superb Laurin & Klement.

Εγκαίνια για το πρώτο Digital Showroom της Skoda στην Ελλάδα

Οι καλεσμένοι παρακολούθησαν την πρεμιέρα του Skoda Elroq, καθώς και να δούνε από κοντά το ολοκαίνουργιο Skoda Superb Laurin & Klement.

Η Karenta εγκαινίασε το πρώτο πλήρως ψηφιακό Skoda Showroom στην Ελλάδα, στη Λεωφόρο Κηφισίας 342 στο Χαλάνδρι. Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα, παρευρέθηκαν πελάτες, δημοσιογράφοι και φίλοι της μάρκας ενώ τη βραδιά τίμησε με τη παρουσία του και ο Πρέσβης της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Αθήνα, κ. Ivo Silhavy μαζί με μέλη της διπλωματικής αποστολής.

Οι καλεσμένοι είχαν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αποκάλυψη του πρώτου Skoda Elroq, καθώς και να δούνε από κοντά το ολοκαίνουργιο Skoda Superb στην ειδική έκδοση Laurin & Klement, που αποτελεί φόρο τιμής στους ιδρυτές της μάρκας, γιορτάζοντας τα 130 χρόνια ιστορίας. Το παρών έδωσε φυσικά και η υπόλοιπη γκάμα μοντέλων της Skoda, τα ολοκαίνουργια Octavia RS, Kamiq, Kodiaq και το αγαπημένο Fabia.

skoda kifisias event 25 03 (7)

Το νέο Digital Showroom ξεπερνά τα όρια ενός κλασικού εκθεσιακού χώρου και αποτελεί ένα ψηφιακό ταξίδι στον κόσμο της Skoda, με εντυπωσιακά video walls, touch tables, interactive displays και virtual διαμόρφωση αυτοκινήτων. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την επόμενη γενιά αυτοκίνησης, σχεδιάζοντας το ιδανικό τους Skoda με λίγα μόνο αγγίγματα!

skoda kifisias event 25 03 (2)

Τις ομιλίες άνοιξε ο κ. Γιάννης Εμιρζάς, CEO της Kosmocar, μαζί με τον κ. Βαγγέλη Καλογηράτο, CEO της Karenta, μεταφέροντας ένα ηχηρό μήνυμα για τη νέα εποχή της Skoda. Στη συνέχεια, το βήμα παραχώρησαν στον κ. Michal Čížek, Head of Region Skoda Auto, και τον κ. Σταύρο Λιάπη, Head της Skoda στην Ελλάδα.

Ο κ. Michal Čížek παρουσίασε τη στρατηγική της Skoda Auto, εστιάζοντας στην ηλεκτροκίνηση, την ψηφιοποίηση και την αναβάθμιση της εμπειρίας πελάτη. Παράλληλα, ανέπτυξε το όραμα της Skoda για καινοτόμες μορφές μετακίνησης και έναν προσιτό, τεχνολογικά προηγμένο στόλο οχημάτων, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα τις μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης της μάρκας στη χώρα μας.

skoda kifisias event 25 03 (1)

Ο κ. Σταύρος Λιάπης τόνισε ότι η Skoda στην Ελλάδα δίνει προτεραιότητα στη δημιουργία μιας σύγχρονης, ψηφιακής εμπειρίας για τους καταναλωτές και υπογράμμισε την εξαιρετική δυναμική της μάρκας στην ελληνική αγορά. Κοινός τόπος όλων των ομιλητών ήταν οι ισχυρές σχέσεις της Kosmocar με την Skoda Auto!

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!