Παρουσία του Προέδρου της FIA η εκδήλωση για τα 16 χρόνια του ΙΟΑΣ “Πάνος Μυλωνάς”

Ο Jean Todt θα είναι ένας από τους ομιλητές στην επετειακή εκδήλωση, το πρωί της Πέμπτης στο ΚΠΙΣΝ

Παρουσία του Προέδρου της FIA η εκδήλωση για τα 16 χρόνια του ΙΟΑΣ “Πάνος Μυλωνάς”

Ο Jean Todt θα είναι ένας από τους ομιλητές στην επετειακή εκδήλωση, το πρωί της Πέμπτης στο ΚΠΙΣΝ

Με τη συμπλήρωση 16 ετών από την απώλεια σε τροχαίο του Πάνου Μυλωνά, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) που φέρει το όνομά του, διοργανώνει την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 (11.30-13.30), επετειακή Εκδήλωση, στο ΚΠΙΣΝ (Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Αίθουσα Φάρος), ανανεώνοντας τη δέσμευση «για έναν κόσμο χωρίς τροχαία δυστυχήματα».

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας και αποτελεί συνδιοργάνωση του Ινστιτούτου με το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών και τη συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής.

Με την παρουσία τόσο της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας, εκπροσώπων της Κυβέρνησης αλλά και της ηγεσίας και των Σωμάτων Ασφαλείας της χώρας μας την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μεταξύ άλλων και προσωπικότητες διεθνούς κύρους, προσκεκλημένοι του Ινστιτούτου, όπως ο Jean Todt, Εντεταλμένος του Γ.Γ. του ΟΗΕ για την Οδική Ασφάλεια και Πρόεδρος της FIA (Fédération Internationale de l’ Automobile), o Antonio Avenoso, Executive Director ETSC (European Transport Safety Council), ο Michael Woodford, Executive Chairman του Safer Roads Foundation (SRF), και ο Prof. Claes Tingvall, ο «εμπνευστής» της προσέγγισης Vision ZeroVision Zero & Sustainable Development.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα απονεμηθούν το Βραβείο του Τροχονόμου της Χρονιάς με ενεργό συμβολή στην πρόληψη των τροχαίων συμβάντων και το Βραβείο του Εθελοντή της Χρονιάς με σημαντική συμβολή στο έργο του Ινστιτούτου. Στο τλεος της εκδήλωσης θα απαντηθούν σχετικές ερωτήσεις σε δημοσιογράφους που θα παραστούν.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν:

Χρυσοί Χορηγοί: HELLASTRON, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, EUROLIFE, Μεγάλος Χορηγός: COSMOTE  Xoρηγοί: ACS, INTERAMERICAN και η Anytime, direct ασφάλιση αυτοκινήτου της εταιρείας, GENESIS PHARMA, BEAT, Υποστηρικτές:  AUDI, BESAFE, DRÄGER, DUR, GOODYEAR, GROUPAMA, TOTAL ENERGIES.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!