Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Citroen C3 Aircross (τιμές)

Σχεδιαστικό φρεσκάρισμα και αναβαθμισμένος εξοπλισμός συνδεσιμότητας και ασφάλειας για το compact SUV

Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Citroen C3 Aircross (τιμές)

Σχεδιαστικό φρεσκάρισμα και αναβαθμισμένος εξοπλισμός συνδεσιμότητας και ασφάλειας για το compact SUV

Διαθέσιμο στην ελληνική αγορά είναι το νέο C3 Aircross, ο εκπρόσωπος της Citroen στη δημοφιλή κατηγορία των B-SUV. Οι κυριότερες αλλαγές αφορούν το επανασχεδιασμένο εμπρός μέρος, το πιο πρακτικό εσωτερικό με νέους αποθηκευτικούς χώρους και την αναβάθμιση του εξοπλισμού συνδεσιμότητας και ασφάλειας με νέα συστήματα.

Οπτικά, το ανανεωμένο C3 Aircross υιοθετεί επανασχεδιασμένη μπροστινή όψη, που ενσωματώνει τη νέα «υπογραφή» της Citroen, με τους προβολείς LED που είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού και μια νέα ασημί-γκρι προστατευτική σχάρα. Παράλληλα προσφέρονται αρκετές επιλογές εξατομίκευσης, με έως και 70 εξωτερικούς χρωματικούς συνδυασμούς με βάση τα 7 χρώματα (συμπεριλαμβανομένων τριών νέων), τα τέσσερα πακέτα χρωμάτων (συμπεριλαμβανομένων δύο νέων), που ενσωματώνουν νέες διακοσμητικές αποχρώσεις και την οροφή σε δύο χρωματικές αντιθέσεις. Διαθέτει επίσης νέες ζάντες αλουμινίου 16 και 17 ιντσών. Στην καμπίνα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τέσσερα περιβάλλοντα, τρία εκ των οποίων είναι νέα.

Η Citroen δίνει μεγάλη έμφαση στον τομέα της άνεσης, με τα νέα καθίσματα Advanced Comfort να είναι προαιρετικά από την έκδοση Feel και στάνταρ στην έκδοση Shine. Βελτιώνει τη λειτουργικότητα του οχήματος χάρη σε μια νέα, προσεκτικά σχεδιασμένη κεντρική κονσόλα που διαθέτει μεγάλο χώρο αποθήκευσης. Το νέο C3 Aircross εξακολουθεί να προσφέρει ευρυχωρία, ιδίως όσον αφορά το χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών, με το πίσω κάθισμα να κινείται κατά 150 χιλ. προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, σε δύο ανεξάρτητα μέρη. Φωτεινότητα στο εσωτερικό προσφέρουν οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, τα πίσω φινιστρίνια και η πανοραμική γυάλινη οροφή. Ο χώρος για τις αποσκευές μπορεί να κυμανθεί από τα 410 έως τα 520 λίτρα ανάλογα με τη θέση του πίσω καθίσματος, το οποίο όταν αναδιπλωθεί, προσφέρει χώρο 1.289 λίτρων.

Στην λίστα με τα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού περιλαμβάνονται η έγχρωμη οθόνη του Head Up Display, το Grip Control με Hill Assist Descent, αλλά και 5 τεχνολογίες συνδεσιμότητας για να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο ο οδηγός και οι επιβάτες τη νέα οθόνη αφής 9 ιντσών σε συνδυασμό με το Citroen Connect Nav, καθώς και την ασύρματη φόρτιση για smartphone.

Η γκάμα κινητήρων του C3 Aircross περιλαμβάνει τους 1.2 PureTech βενζίνης (με 110 και 130 ίππους) και 1.5 BlueHDi πετρελαίου (με 110 και 120 ίππους), με τον diesel να εξασφαλίζει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. Οι τιμές του στην Ελλάδα αρχίζουν από τα 17.750€.

Αναλυτικά οι τιμές του νέου C3 Aircross ανά έκδοση κινητήρα και εξοπλισμού:

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!