Η Subaru στο Helmos Mountain Festival

Οι διαδρομές του «Subaru Helmos Park Experience» θα γίνονται το Σάββατο 22/6 και την Κυριακή 23/6 από τις 10.00 έως τις 18.00.

Η Subaru στο Helmos Mountain Festival

Οι διαδρομές του «Subaru Helmos Park Experience» θα γίνονται το Σάββατο 22/6 και την Κυριακή 23/6 από τις 10.00 έως τις 18.00.

Η Subaru συμμετέχει σε ένα πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα πολυ-Φεστιβάλ, μέσα στην καρδιά του Εθνικού Πάρκου και Παγκόσμιου Γεωπάρκου UNESCO Χελμού Βουραϊκού και του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων. Από 21-24 Ιουνίου θα διοργανώνονται μουσικές εκδηλώσεις και μια σειρά από υπαίθριες δραστηριότητες και παράλληλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

Μία από αυτές τις δράσεις είναι και το «Subaru Helmos Park Experience» της Subaru – Πλειάδης Motors και περιλαμβάνει την εντυπωσιακή ανάβαση στο Αστεροσκοπείο Χελμού «Αρίσταρχο» στα 2340 m με ένα από τα υβριδικά SUV της ιαπωνικής εταιρείας, τη γνωριμία με αυτά και την συμμετοχή των εγγεγραμμένων στον αντίστοιχο διαγωνισμό.

Oι συμμετέχοντες θα απολαύσουν μοναδικές στιγμές, θα φωτογραφίσουν και θα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό «Subaru Helmos Park Experience» για ένα τριήμερο στο Γαλαξίδι με ένα Subaru και πληρωμένη διαμονή.

Οι διαδρομές του «Subaru Helmos Park Experience» θα γίνονται το Σάββατο 22/6 και την Κυριακή 23/6 από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00 με αναχωρήσεις των 3 ατόμων/ώρα.

Δήλωση συμμετοχής & πληροφορίες:

Subaru – Πλειάδης Motors, τηλέφωνο 210 6800 800, καθημερινά 09.30 – 20.30 και Σάββατο 10.00 – 14.00

Διαδικασία διαγωνισμού:

Για να μπουν στην κλήρωση για ένα τριήμερο στο Γαλαξίδι, οι συμμετέχοντες πρέπει να αναρτήσουν, σαν σχόλιο στο post του «Subaru Helmos Park Experience» στη σελίδα της SubaruGreece στο Facebook, μία φωτογραφία τους με το αυτοκίνητο από τη διαδρομή που θα έχουν κάνει στο Αστεροσκοπείο «Αρίσταρχος». Διορία ανάρτησης έως την Παρασκευή 28/6, 12.00, ημέρα που θα γίνει η κλήρωση. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στο Facebook.

Επιπλέον πληροφορίες:

  • Δεν απαιτείται εισιτήριο, μόνο δήλωση συμμετοχής στην επιθυμητή μέρα και ώρα.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης παρακαλούμε για ενημέρωση στο ίδιο τηλέφωνο.
  • Οι ενδιαφερόμενοι θα εξυπηρετηθούν βάσει διαθεσιμότητας.
  • Στη διαδρομή οι συμμετέχοντες θα επιβαίνουν στο SUV μαζί με τον έμπειρο οδηγό της εταιρείας.
  • Άτομα κάτω των 16 ετών συμμετέχουν μόνο με τη συνοδεία κηδεμόνα.
  • Περισσότερες πληροφορίες στο 210 6800 800
Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!