Με το πολυτάλαντο EX30 η Volvo στο MotorOne Electric Days

Δείτε από κοντά το αμιγώς ηλεκτρικό B-SUV της Volvo στις Ημέρες Ηλεκτροκίνησης στον Πειραιά, το τριήμερο 31 Μαΐου – 2 Ιουνίου.

Με το πολυτάλαντο EX30 η Volvo στο MotorOne Electric Days

Δείτε από κοντά το αμιγώς ηλεκτρικό B-SUV της Volvo στις Ημέρες Ηλεκτροκίνησης στον Πειραιά, το τριήμερο 31 Μαΐου – 2 Ιουνίου.

Η Volvo είναι από τις εταιρίες που έχουν πλάνο να γίνουν 100% ηλεκτρικές μέχρι το 2030 και το νέο EX30, το μικρότερο SUV που έχει κατασκευάσει ποτέ η Σουηδική μάρκα, αποτελεί στρατηγικό βήμα για την επίτευξη του στόχου της.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν ένα τόσο σημαντικό μοντέλο να απουσιάζει από το MotorOne Electric Days. Το αμιγώς ηλεκτρικό B-SUV θα βρίσκεται στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά το τριήμερο 31 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2024. Το κοινό έχει την ευκαιρία έτσι να δει από κοντά και να μάθει τα πάντα για αυτό, στις Ημέρες Ηλεκτροκίνησης που διοργανώνει το MotorOne σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά.

Το Volvo EX30 βασίζεται σε μια πλατφόρμα ειδικά σχεδιασμένη για ηλεκτρικό αυτοκίνητο και είναι διαθέσιμο σε τρεις συνδυασμούς συστημάτων κίνησης και μπαταριών. Το EX30 Single Motor διαθέτει ηλεκτροκινητήρα 272 ίππων και προσφέρει αυτονομία 343 χλμ. και επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 5,7’’.

Η μεσαία έκδοση EX30 Single Motor Extended Range δίνει έμφαση στην αυτονομία, φτάνοντας έως και 480 χλμ. με μία πλήρη φόρτιση. Ο ηλεκτροκινητήρας των 272 ίππων εξασφαλίζει επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα, σε 5,3’’.

Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται το EX30 Twin Motor Performance. Είναι τετρακίνητη και κινείται από δύο ηλεκτροκινητήρες με συνδυαστική ισχύ 428 ίππων. Οι επιδόσεις είναι εκρηκτικές (0-100 χλμ./ώρα σε 3,6’’), ενώ η αυτονομία είναι 460 χλμ..

Οι τιμές του Volvo EX30 ξεκινούν από 37.572 € χωρίς την κρατική επιδότηση του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά 3”, που αναμένεται να μπει σύντομα σε ισχύ.

MotorOne Electric Days

Πρόκειται για ένα pop-up event με εορταστικό κλίμα και εκπαιδευτικό ύφος και θα διεξαχθεί το τριήμερο 31 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2024, στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά. Οι δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα σημαντικότερα νέα ηλεκτρικά μοντέλα, να ενημερωθούν για καινοτόμες υπηρεσίες που αναβαθμίζουν την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης και να λύσουν τις απορίες τους, συζητώντας με τους ειδικούς των εταιριών αλλά και τους δημοσιογράφους του MotorOne.

Το MotorOne Electric Days διεξάγεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών και της Περιφέρειας Αττικής. Μεγάλος χορηγός και αποκλειστικός πάροχος ενέργειας στο event είναι η ΔΕΗ. Οι ώρες λειτουργίας είναι:

  • Παρασκευή: 17:00 – 22:00.
  • Σάββατο & Κυριακή: 10:00 – 21:00.

Να είστε όλοι εκεί!

black motorone logo electric days 2222

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!