Στυλ και οικονομία αλά FIAT 500e στο MotorOne Electric Days

Ένα από τα πιο στυλάτα και προσιτά ηλεκτρικά μοντέλα της αγοράς, το FIAT 500e, θα βρίσκεται στις Ημέρες Ηλεκτροκίνησης στον Πειραιά, το τριήμερο 31 Μαΐου – 2 Ιουνίου.

Στυλ και οικονομία αλά FIAT 500e στο MotorOne Electric Days

Ένα από τα πιο στυλάτα και προσιτά ηλεκτρικά μοντέλα της αγοράς, το FIAT 500e, θα βρίσκεται στις Ημέρες Ηλεκτροκίνησης στον Πειραιά, το τριήμερο 31 Μαΐου – 2 Ιουνίου.

Η FIAT θα βρίσκεται με το αμιγώς ηλεκτρικό 500e στο MotorOne Electric Days, το τριήμερο 31 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2024, στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά και να μάθει τα πάντα για το ηλεκτρικό Πεντακοσαράκι, στις Ημέρες Ηλεκτροκίνησης που διοργανώνει το MotorOne σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά.

Το FIAT 500e ξεχωρίζει με το ιδιαίτερο στυλ του και αποτελεί μια από τις πιο συμφέρουσες επιλογές στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πόλης, χάρη και στην δελεαστική προωθητική ενέργεια της ελληνικής αντιπροσωπείας που τρέχει αυτή την περίοδο.

Fiat 500e

Με το πρόγραμμα Eco Bonus η απόκτηση του 500e μπορεί να γίνει με όφελος 6.000 € για το επίπεδο εξοπλισμού la Prima, ή 4.800 € για τις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου. Έτσι, το ηλεκτρικό Fiat γίνεται πιο προσιτό από ποτέ, και μάλιστα είναι ετοιμοπαράδοτο. Oι τιμές ξεκινούν πλέον από 29.800 €, χωρίς την επιδότηση του «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3» που αναμένεται να μπει σε ισχύ τον Ιούνιο.

Ισχύει επίσης χρηματοδοτικό πρόγραμμα με ειδικούς όρους, με ελάχιστη προκαταβολή 25%, επιτόκιο 8,95% και 36 ή 48 δόσεις.

Fiat 500e

Προκειμένου να εξαλειφθεί το άγχος στην περίπτωση καθυστέρησης εκταμίευσης της κρατικής επιδότησης που αναμένεται να ξεκινήσει πάλι σύντομα, η αποπληρωμή της 1ης δόσης ξεκινάει τον Ιανουάριο του 2025. Μέχρι τότε, η Fiat αναλαμβάνει το κόστος των τόκων του πιστούμενου κεφαλαίου, παρέχοντας άτοκη περίοδο χάριτος.

Το FIAT 500e είναι διαθέσιμο με τρεις επιλογές αμαξώματος: την κλασική Hatchback, την πρακτική 3+1 με μια επιπλέον πίσω πόρτα, και την ανοιχτή Cabrio. Όλες τους κινούνται από ηλεκτροκινητήρα 118 ίππων ο οποίος τροφοδοτείται από μπαταρία 42 kWh, χωρητικότητα που επαρκεί για αυτονομία έως 320 χλμ..

MotorOne Electric Days

Πρόκειται για ένα pop-up event με εορταστικό κλίμα και εκπαιδευτικό ύφος και θα διεξαχθεί το τριήμερο 31 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2024, στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά. Οι δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα σημαντικότερα νέα ηλεκτρικά μοντέλα, να ενημερωθούν για καινοτόμες υπηρεσίες που αναβαθμίζουν την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης και να λύσουν τις απορίες τους, συζητώντας με τους ειδικούς των εταιριών αλλά και τους δημοσιογράφους του MotorOne.

Το MotorOne Electric Days διεξάγεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών και της Περιφέρειας Αττικής. Μεγάλος χορηγός και αποκλειστικός πάροχος ενέργειας στο event είναι η ΔΕΗ. Οι ώρες λειτουργίας είναι:

  • Παρασκευή: 17:00 – 22:00.
  • Σάββατο & Κυριακή: 10:00 – 21:00.

Να είστε όλοι εκεί!

black motorone logo electric days 2222

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!