Με το Ariya και το Qashqai e-Power η Nissan στο MotorOne Electric Days

Δείτε από κοντά τα ηλεκτροκίνητα SUV της Nissan στις Ημέρες Ηλεκτροκίνησης, στον Πειραιά, το τριήμερο 31 Μαΐου – 2 Ιουνίου.

Με το Ariya και το Qashqai e-Power η Nissan στο MotorOne Electric Days

Δείτε από κοντά τα ηλεκτροκίνητα SUV της Nissan στις Ημέρες Ηλεκτροκίνησης, στον Πειραιά, το τριήμερο 31 Μαΐου – 2 Ιουνίου.

Δυναμικό παρών θα δώσει και η Nissan στο MotorOne Electric Days, το τριήμερο 31 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2024 στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά και να μάθει τα πάντα για το αμιγώς ηλεκτρικό Ariya και το ηλεκτροκίνητο Qashqai e-Power στις Ημέρες Ηλεκτροκίνησης που διοργανώνει το MotorOne σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, στην Πλατεία Κοραή.

Nissan Ariya

Το Ariya είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Nissan. Η γκάμα του περιλαμβάνει τρεις επιλογές σε μπαταρίες και συστήματα κίνησης. To Ariya 2WD 63kWh διαθέτει κίνηση στους εμπρός τροχούς, ηλεκτροκινητήρα 218 ίππων, και μπαταρία 66 kWh που προσφέρει αυτονομία έως 403 km.

Το Ariya 2WD 87kWh έχει υψηλότερη ισχύ 242 ίππων και μεγαλύτερη μπαταρία 91 kWh που προσφέρει αυτονομία έως 533 km. Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται το τετρακίνητο Ariya e-4ORCE AWD 87kWh με δύο ηλεκτροκινητήρες συνδυαστικής ισχύος 306 ίππων, μπαταρία 91 kWh και αυτονομία έως 500 km.

Το premium SUV διακρίνεται για τον δυναμικό του σχεδιασμό, την αύρα πολυτέλειας στο εσωτερικό και τους μεγάλους χώρους. Αυτή την περίοδο ισχύει έκπτωση 8.000 €, με τις τιμές να ξεκινούν από 48.900 € (χωρίς την κρατική επιδότηση).

Nissan Qashqai e-Power

Το Qashqai e-Power κινείται αποκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα, όπως ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο, με τη διαφορά πως δεν χρειάζεται σύνδεση σε εξωτερικό φορτιστή ή πρίζα. Η απαιτούμενη ενέργεια δεν αποθηκεύεται στη μπαταρία μέσω φόρτισης, αλλά παράγεται επιτόπου, στο αυτοκίνητο, από έναν βενζινοκινητήρα ο οποίος έχει αποκλειστικά αυτό το ρόλο και δεν κινεί το όχημα. Η συνδυαστική απόδοση του συστήματος e-Power του Qashqai φτάνει τους 190 ίππους και τα 330 Nm ροπής.

Το ιαπωνικό C-SUV διακρίνεται για την ποιοτική κύλιση, την υψηλή ποιότητα κατασκευής, την ευρυχωρία της καμπίνας αλλά και την απόδοση του συστήματος κίνησης e-Power της Nissan. Οι τιμές τις συγκεκριμένης έκδοσης του δημοφιλούς SUV ξεκινά από 38.990 €, χάρη στην έκπτωση των 2.000 € που ισχύει αυτή την περίοδο.

MotorOne Electric Days

Πρόκειται για ένα pop-up event με εορταστικό κλίμα και εκπαιδευτικό ύφος και θα διεξαχθεί το τριήμερο 31 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2024, στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά. Οι δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα σημαντικότερα νέα ηλεκτρικά μοντέλα, να ενημερωθούν για καινοτόμες υπηρεσίες που αναβαθμίζουν την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης και να λύσουν τις απορίες τους, συζητώντας με τους ειδικούς των εταιριών αλλά και τους δημοσιογράφους του MotorOne.

Το MotorOne Electric Days διεξάγεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών και της Περιφέρειας Αττικής. Μεγάλος χορηγός και αποκλειστικός πάροχος ενέργειας στο event είναι η ΔΕΗ. Οι ώρες λειτουργίας είναι:

  • Παρασκευή: 17:00 – 22:00.
  • Σάββατο & Κυριακή: 10:00 – 21:00.

Να είστε όλοι εκεί!

black motorone logo electric days 2222

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!