Συλλεκτικό κόσμημα για τους πρώτους ιδιοκτήτες του BYD Seal

To BYD Seal αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον Οίκο Minas και τη νέα συλλεκτική δημιουργία του «Limited Edition BYD Seal Pendant».

Συλλεκτικό κόσμημα για τους πρώτους ιδιοκτήτες του BYD Seal

To BYD Seal αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον Οίκο Minas και τη νέα συλλεκτική δημιουργία του «Limited Edition BYD Seal Pendant».

Από τις πρώτες μέρες παρουσίας του στο ελληνικό κοινό το BYD Seal, το νέο sport sedan της του κινεζικού κατασκευαστή ηλεκτρικών οχημάτων, έχει αποσπάσει κολακευτικά σχόλια, από όσους είχαν την ευκαιρία να το δουν από κοντά ή να καθίσουν πίσω από το τιμόνι του.

Οι αρμονικές γραμμές του αμαξώματος υιοθετούν τη σχεδιαστική ταυτότητα «Ocean Aesthetics» της BYD, δημιουργώντας ένα σύνολο κομψό και παράλληλα δυναμικό, που ανταποκρίνεται ιδανικά στους οδηγούς που αναζητούν την πολυτέλεια και το στιλ στην καθημερινή ηλεκτρική μετακίνησή τους.

Το χαμηλωμένο αμάξωμα έχει εντυπωσιακό αεροδυναμικό συντελεστή οπισθέλκουσας 0,219 Cd, ενώ στο εμπρός μέρος, το βλέμμα του παρατηρητή μαγνητίζει το σχήμα των φωτιστικών σωμάτων. Τα φωτιστικά σώματα του BYD Seal ήταν αυτά που ενέπνευσαν τον Προμηθέα, τον σχεδιαστή του Οίκου Minas, να δημιουργήσει το Pendant, αποκλειστικά για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

To ντεμπούτο του BYD Seal συνοδεύεται από αυτή την πρόταση εκλεπτυσμένης αισθητικής και πολυτέλειας που δένει αρμονικά με τον μοναδικό χαρακτήρα του μοντέλου. Υπογραμμίζοντας παράλληλα την αποκλειστικότητα του δημιουργήματος, το μπρελόκ θα διατεθεί αποκλειστικά στους αγοραστές των πρώτων 100 αυτοκίνητων ΒYD Seal, και θα είναι αριθμημένο.

Ο σχεδιαστής του οίκου, Προμηθέας, σημειώνει: «Η σχεδίαση ήταν πράγματι πολύ προφανής για μένα, το πρώτο πράγμα που βλέπετε όταν κοιτάζετε ένα αυτοκίνητο που περνάει από δίπλα σας είναι τα φώτα… Έτσι, η σχεδίαση γεννήθηκε για να ταιριάζει με τη λεία αίσθηση του φωτός, με μια πιο απαλή πινελιά για να αναμειχθεί με την αρμονική λογική μας».

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!