Η Volkswagen ξεκινά συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά

Ο Σάκης Ρουβάς θα χρησιμοποιεί στις μετακινήσεις του οχήματα της Volkswagen όπως το ID.Buzz και το Amarok.

Η Volkswagen ξεκινά συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά

Ο Σάκης Ρουβάς θα χρησιμοποιεί στις μετακινήσεις του οχήματα της Volkswagen όπως το ID.Buzz και το Amarok.

Ο Σάκης Ρουβάς χαράζει κοινή πορεία με τη Volkswagen, επιλέγοντας τη νέα γενιά μοντέλων της: το ηλεκτροκίνητο ID. Buzz αλλά και το δυναμικό Amarok. Ο Έλληνας σταρ αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο, την σύγχρονη μορφή μετακίνησης, όπως αυτή συνδέεται με τον ίδιο, τη ζωή και την οικογένειά του.

Τα δυο νέα μοντέλα της Volkswagen χαρακτηρίζονται για την ρετρό σχεδίαση, την τεχνολογία και την αξιοπιστία τους. Ο Σάκης Ρουβάς θα μετακινείται τόσο με το ID. Buzz, όσο και με το Amarok. Η προβολή της συνεργασίας θα γίνεται τόσο από τα Social Media του Σάκη Ρουβά, όσο και από αυτά της Volkswagen Greece.

Το αμιγώς ηλεκτρικό Volkswagen ID. Buzz, ρίχνει μια κλεφτή ματιά στο ένδοξο παρελθόν του, όσον αφορά μόνο την τετραγωνισμένη αισθητική, που παραπέμπει στο εμβληματικό «Bulli», δείχνοντας το μέλλον στις νέες μετακινήσεις, με αξιόλογες μεταφορικές δυνατότητες και μηδενικές εκπομπές ρύπων. Το ηλεκτρικό MPV της Volkswagen εφοδιάζεται με μπαταρία 77 kWh, αποδίδοντας 150 kW (204 ίππους) και 310 Nm ροπής.

Το νέο Amarok διατίθεται στην ελληνική αγορά σε τέσσερις εκδόσεις εξοπλισμού. Το εισαγωγικό μοντέλο είναι η έκδοση Life. Ακολουθεί η Style, ενώ στην κορυφή της γκάμας υπάτρουν οι PanAmericana με έντονα Offroad χαρακτήρα και η Aventura με ιδιαίτερο σχεδιασμό.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!