Πάνω από τα 2 ευρώ το λίτρο θα ανέβει το Πάσχα η τιμή της βενζίνης σύμφωνα με τον πρόεδρο πρατηριούχων καυσίμων, Γιώργο Ασμάτογλου.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN, ο κ. Ασμάτογλου, εξήγησε ότι η κρίση στη Μέση Ανατολή είναι η βασική αιτία για αυτή τη ραγδαία αύξηση, που θα πλήξει τους οδηγούς.
Η μέση πανελλαδική τιμή που δηλώνεται αυτή τη στιγμή είναι 1,98 ευρώ, όμως όπως εξήγησε, η πραγματική είναι ήδη πολύ παραπάνω.
- Mercedes-Benz: Νέες εκδόσεις Iconic με όφελος τιμής έως και 6.000 ευρώ
- Toyota Relax: Το νέο πρόγραμμα εγγύησης που φτάνει έως και τα 11 χρόνια
- Nissan All Clear Service με έκπτωση 25% σε ανταλλακτικά & αξεσουάρ
- Το νέο SUV που πρωταγωνιστεί στην ηλεκτροκίνηση
- Το SUV που αναβαθμίστηκε και είναι διαθέσιμο με όφελος 5.000 €
Oι αυξήσεις στα καύσιμα έρχονται λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα, μια περίοδο που πολλοί ετοιμάζονται να ταξιδέψουν, με τις μέσες τιμές στην περιφέρεια να έχουν πατήσει για τα καλά τα 2 ευρώ το λίτρο.
Χαρακτηριστικό είναι πως η τιμή της αμόλυβδης στις Κυκλάδες έχει πετάξει στα 2,3 ευρώ το λίτρο, στα Δωδεκάνησα 2,125 ευρώ, ενώ πάνω από τα 2 ευρώ σε Λευκάδα, Ευρυτανία, Μυτιλήνη και Κεφαλονιά.
ΠΗΓΗ: PARAPOLITIKA.GR