Alfa Romeo: 15 χρόνια Alfisti.gr στην πίστα των Σερρών

Ιδιοκτήτες αλλά και λάτρεις της Alfa Romeo έδωσαν ραντεβού στην πίστα των Σερρών με αφορμή τα 15 χρόνια λειτουργίας του Alfisti.gr.

Alfa Romeo: 15 χρόνια Alfisti.gr στην πίστα των Σερρών

Ιδιοκτήτες αλλά και λάτρεις της Alfa Romeo έδωσαν ραντεβού στην πίστα των Σερρών με αφορμή τα 15 χρόνια λειτουργίας του Alfisti.gr.

Η Alfa Romeo είναι μια εταιρεία με πολλούς πιστούς ακόλουθους. Στην Ελλάδα η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από τους «Alfisti», όπως ονομάζονται οι οπαδοί της Alfa Romeo οι οποίοι ίδρυσαν και την ιστοσελίδα Alfisti.gr.

Τα μέλη της τίμησαν για 15η χρονιά το ετήσιο track-day που πλέον αποτελεί παράδοση όσο και έμπρακτη απόδειξη της αγάπης τους για την μάρκα.

Σχεδόν 50 οδηγοί απόλαυσαν την οδήγηση της Alfa Romeo τους στο συναρπαστικό αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, σε ένα τριήμερο track-day από 29 έως 31 Μαρτίου. Πραγματοποιήθηκε υπό καλές καιρικές συνθήκες και πολύ καλή οργάνωση κορυφαίων προδιαγραφών.

Φυσικά από την εκδήλωση δεν έλειπαν και πολλοί λάτρεις της Alfa Romeo, οι οποίοι παρευρέθηκαν για να θαυμάσουν μοντέλα από την ιστορία της μάρκας.

Θρυλικά μοντέλα όπως οι 156 GTA, GTV, GT, Spider, Giulia και Stelvio κέρδισαν τόσο τα βλέμματα των πιστών όσο και τις εντυπώσεις από το ρυθμό τους μέσα στην πίστα, με τον τίτλο της πιο ξεχωριστής παρουσίας να πηγαίνει μάλλον στην Giulia Nuova Super 1300.

Από την εκδήλωση δεν έλειψε και η «μουσική», με την απολαυστική μελωδία του θρυλικού «Busso» V6 να γεμίζει την ατμόσφαιρα.

Στην πίστα παρευρέθηκε και η αντιπροσωπεία της Alfa Romeo στις Σέρρες, «Ioannidis Bros SA». Αυτή προσέφερε την ευκαιρία σε όλους τους παρευρισκόμενους να οδηγήσουν τις Tonale, Stelvio και Giulia.

Το ραντεβού των πιστών «Alfisti» ανανεώθηκε για το 2025.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!