Yamaha: Τι θα δούμε στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024

Η Yamaha ετοιμάζεται να δώσει το παρών στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024, με δημοφιλή αλλά και εντελώς νέα μοντέλα.

Yamaha: Τι θα δούμε στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024

Η Yamaha ετοιμάζεται να δώσει το παρών στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024, με δημοφιλή αλλά και εντελώς νέα μοντέλα.

H Yamaha κλείνει φέτος 55 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά και για να το γιορτάσει πρόκειται να παρουσιάσει στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024 πάνω από 50 μοντέλα της γκάμας της.

Εκεί θα βρίσκονται μερικά από τα πιο δημοφιλή δίκυκλα της ιαπωνικής εταιρείας, αλλά μεταξύ τους θα υπάρχουν και ορισμένα τα οποία θα γνωρίσει για πρώτη φορά το ελληνικό κοινό.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν οι νέες Hyper Naked μοτοσυκλέτες MT-09 και MT-09 SP, η ολοκαίνουργια ρετρό σχεδιασμού XSR900 GP, οι νέες Adventure μοτοσυκλέτες Ténéré 700 Extreme και Ténéré 700 Explore, η αγωνιστική έκδοση Ténéré 700 World Raid GYTR, και η εμβληματική R1M.

Δεν θα υπάρχουν όμως μονάχα μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και σχεδόν όλη την γκάμα των scooter Yamaha, όπως τα ανανεωμένα TMAX, XMAX, NMAX, καθώς και το νέο RayZR.

Βέβαια, υπάρχουν και αναβάτες οι οποίοι είναι λάτρεις της ηλεκτροκίνησης. Αυτοί θα μπορέσουν να δουν από κοντά το NEO’s Dual Battery, και τα ηλεκτρικά υποβοηθούμενα ποδήλατα Yamaha MORO 07, Wabash RT, CrossCore RC, Booster και Booster Easy. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν και να δοκιμάσουν πολλά από τα μοντέλα της γκάμας της Yamaha.

Εάν θέλετε να την επισκεφθείτε, η Έκθεση Μοτοσυκλέτας θα γίνει στο Metropolitan Expo, από την Τετάρτη 10 Απριλίου έως και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!