Ετοιμοπαράδοτο το Fiat Scudo με πιο χαμηλή τιμή

Το επαγγελματικό van Fiat Scudo προσφέρει τις υπηρεσίες του με τιμή που ξεκινά από τα 35.990 ευρώ και είναι ετοιμοπαράδοτο.

Ετοιμοπαράδοτο το Fiat Scudo με πιο χαμηλή τιμή

Το επαγγελματικό van Fiat Scudo προσφέρει τις υπηρεσίες του με τιμή που ξεκινά από τα 35.990 ευρώ και είναι ετοιμοπαράδοτο.

Έχοντας για κυρίαρχο χαρακτηριστικό τον ιδανικό συνδυασμό ευρυχωρίας και ευελιξίας, το Fiat Scudo είναι πλέον διαθέσιμο με τιμή που ξεκινά από τα 35.990 ευρώ στην diesel έκδοση Van 1.5 120hp L2 Pack Tecnico. Συνοδεύεται επίσης από προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα με ονομαστικό επιτόκιο 3,9%, έχει χαμηλή προκαταβολή 25% και χάρη στο ετοιμοπαράδοτο απόθεμα, είναι πανέτοιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους επαγγελματίες.

Κάθε νέο Scudo συνοδεύεται από εγγύηση 5 ετών ή 200.000 χλμ. για τα μηχανικά μέρη και διαθέτει 5ετή οδική βοήθεια, ενώ το πεπειραμένο και εξειδικευμένο δίκτυο της μάρκας δεσμεύεται για κορυφαίο επίπεδο εξυπηρέτησης. Πέραν όμως από τους επαγγελματίες που αναζητούν ένα καινούργιο van για το στόλο τους, το νέο Fiat Scudo μπορεί να δελεάσει ακόμα και εκείνους που σχεδιάζουν την αγορά ενός πιο οικονομικού μεταχειρισμένου van.

Η χαμηλή προκαταβολή ισοδυναμεί με εξίσου χαμηλό αρχικό κεφάλαιο αγοράς, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη σιγουριά μιας ολοκαίνουργιας και εγγυημένης επιλογής με την αξεπέραστη αξιοπιστία της Fiat Professional.

Στην έκδοση των 35.990 €, το Scudo κινείται από έναν φιλικό προς το περιβάλλον κινητήρα πετρελαίου 1,5 λίτρων. Αποδίδοντας ροπή 300 Nm στις 1.750 σ.α.λ. και χάρη στο συνδυασμό με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, εξασφαλίζει ισχυρό τράβηγμα και χαμηλή κατανάλωση ακόμα και όταν κινείται με το πλήρες ωφέλιμο φορτίο των 1.033 κιλών που αποτελεί το όριο για την έκδοση αμαξώματος L2.

Για τη συγκεκριμένη έκδοση, ο χώρος φόρτωσης κυμαίνεται από 5,3 έως 5,8 κυβικά μέτρα (με χρήση ανοιγόμενης θυρίδας Magic Cargo στο χώρισμα του χώρου φόρτωσης), όσο ακριβώς και στην επίσης ετοιμοπαράδοτη αμιγώς ηλεκτρική έκδοση που αποδίδει 136 ίππους και τροφοδοτείται από μπαταρία 75 kWh.

Tο Fiat Scudo είναι και ένας ικανός συνοδοιπόρος στην εργασιακή καθημερινότητα, με πλούσιο εξοπλισμό, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει σύστημα πλοήγησης, προστασία πατώματος στο χώρο φόρτωσης, παράθυρο στην πίσω πόρτα, χώρισμα θαλάμου επιβατών-χώρου φόρτωσης με τη θυρίδα Magic Cargo, αερόσακο συνοδηγού, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, ρεζέρβα κανονικών διαστάσεων, cruise control, οθόνη αφής στο ταμπλό καθώς και θερμαινόμενους, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και αναδιπλούμενους καθρέφτες.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!