Η ΣΤΑ.ΣΥ. ενημερώνει το επιβατικό κοινό, ότι από την Κυριακή 10/03/2024 και για 3 μήνες τα δρομολόγια στη Γραμμή 7 του Τραμ «Ασκληπιείο Βούλας – Αγία Τριάδα Πειραιά» θα διεξάγονται στο τμήμα Αγία Τριάδα – Καλαμάκι, λόγω εργασιών ανάπλασης στο Ελληνικό. Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, θα υπάρξει διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα από τη στάση «Ζέφυρος» ως τη στάση «Ασκληπιείο Βούλας».
Το επιβατικό κοινό θα μπορεί να εξυπηρετηθεί από:
- την προσωρινή κυκλική λεωφορειακή γραμμή Χ7 ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ που θα πραγματοποιεί στάσεις επιβίβασης-αποβίβασης αντίστοιχες με τις υπάρχουσες στάσεις του ΤΡΑΜ (με αφετηρία-τέρμα επί της Μαρίνας Αλίμου, στάση «ΑΦΕΤΗΡΙΑ – ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΙΜΟΥ» όπου και η αφετηρία της γραμμής 101),
- από τις υφιστάμενες λεωφορειακές γραμμές Α1 ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΒΟΥΛΑ, Α2 ΑΚΑΔΗΜΙΑ – ΒΟΥΛΑ (ΜΕΣΩ Λ. ΑΜΦΙΘΕΑΣ)
- σε τμήματα της διαδρομής από γραμμές που διέρχονται της λεωφόρου Ποσειδώνος όπως Β1 ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ και Β2 ΣΤ. ΣΥΓΓΡΟΥ ΦΙΞ – ΑΓ.ΚΟΣΜΑΣ (ΜΕΣΩ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ) -ΚΥΚΛΙΚΗ.
Τα δρομολόγια της κυκλικής λεωφορειακής γραμμής Χ7 ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΗ-ΓΛΥΦΑΔΑ θα αναρτηθούν στην εφαρμογή της τηλεματικής.
- Opel: “Bazaar Μεταχειρισμένων” αυτοκινήτων με 5 χρόνια εγγύηση
- Tο νέο crossover της smart που αποτελεί το ιδανικό κίνητρο για να κινείστε ηλεκτρικά
- Το Leapmotor T03 τώρα με νέα τιμή από 13.950 ευρώ
- Το νέο Ford Capri, τώρα διαθέσιμο κάτω από 32.000 ευρώ
- MG3 Hybrid+: 5 λόγοι που το έχρισαν “Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2025” >>