24ωρη Απεργία 28/2: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα

Σε ποιους δρόμους θα ισχύσουν οι κυκλοφοριακέ ρυθμίσεις της Τροχαίας λόγω της 24ωρης γενικής απεργίας.

24ωρη Απεργία 28/2: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα

Σε ποιους δρόμους θα ισχύσουν οι κυκλοφοριακέ ρυθμίσεις της Τροχαίας λόγω της 24ωρης γενικής απεργίας.

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., από τις 09:00 αναμένεται να ξεκινήσουν οι συναθροίσεις – συγκεντρώσεις στο πλαίσιο της εξαγγελθείσας 24ωρης γενικής απεργίας, με τη συμμετοχή εργατικών κέντρων, ομοσπονδιών, σωματείων, συλλόγων και άλλων φορέων και συλλογικοτήτων.

Για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας και την αποσυμφόρηση της κίνησης, η Ελληνική Αστυνομία θα λάβει, τα αναγκαία μέτρα τροχαίας με την πραγματοποίηση εκτροπών και διακοπών κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Κλαυθμώνος, της Πλατείας Ομονοίας (Πειραιώς, Πατησίων κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Λεωφόρους Αμαλίας, Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και σε Πανεπιστημίου και Σταδίου.

Στο πλαίσιο αυτό και λαμβάνοντας υπόψη τη συμμετοχή στην απεργία και των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στο κέντρο της πόλης και ιδιαίτερα στους ανωτέρω οδικούς άξονες και περιμετρικά αυτών, μέχρι την ολοκλήρωση των κινητοποιήσεων.

Σε περίπτωση εφαρμογής επιπλέον κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση, τόσο στην όσο και μέσω του ειδικού μπάνερ που έχει δημιουργηθεί για τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:  https://www.astynomia.gr/ektaktes-kykloforiakes-rythmiseis/sygkentroseis-kinitopoiiseis/.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!